10. března 2013

Spotřebováno za únor

Protože mě tahle rubrika baví a protože mám vždycky radost, když vidím, že něco taky spotřebuju a nehromadím jenom pořád. Březen už je sice skoro v půlce a na bilance je kapku pozdě, ale když už to mám vyfocené...

1. PLNÁ BALENÍ


Aqua marina od Lushe - rozčilovala jsem se nad ní tady. Na můj vkus a na ty prachy docela děs, ale mně je vždycky líto cokoliv vyhazovat. Nakonec jsem ji jakž takž doplácala při ranním mytí a jsem ráda, že ji mám z krku.

Břečťanový gel proti celulitidě od Ryoru - tohle je ještě nějaký zbytek z loňska, který jsem dodělala. A koupím si ho znovu, protože mám pocit, že za tu stovku trošku funguje. Resp. funguje stejně, jako přípravky za pět set atd...

Antiperspirant od Rexony - proti pocení je velmi dobrý, ale trošku mi vadila jeho výrazná vůně, která mívala snahu přerážet i parfém. A to nepotřebuju, takže opáčko už asi nebude.

Pudr Stay matte od Rimmelu - výborná věcička, kterou netřeba představovat. V nejbližší době ho ale znovu pořizovat nebudu, protože pudrů mám teď víc. Je to ale taková věc, do které jdete najisto, když už nevíte coby. 

Balzám na rty Hello Kitty - kupovaný ze srandy předloni v Itálii a musím říct, že nebyl vůbec špatný. Hlavně nádherně (infantilně) voněl. Měla jsem už zbyteček, takže jsem se rozhodla raději nekompromisně zakročit než skladovat zbytky, ale bude se mi po něm stýskat.

Balzám na rty Crazy rumors s vůní Gumball - moje historky s ostatními Crazy rumors si můžete přečíst tady. Jsou parádní a pokud dostanete příležitost, rozhodně vyzkoušejte! 

Hroznový balzám od Yves Rocher - momentálně moje nejoblíběnější značka i vůně balzámů :). Nikdy nezapomenu využít 40 procentní slevy z letáčku a jít si doplnit stavy. 


2. VĚTŠÍ VZORKY


1. Olivový krém na ruce od Innisfree - rozplývala jsem se nad ním tu tady a je to nejlepší krém na ruce, co jsem kdy měla. Bohužel to byl vzoreček dovezený rovnou z Koreje a na ebayích moc často k vidění nebývá... a přesto, jak je báječný, asi nejsem ochotná za krém na ruce dávat deset dolarů a víc, takže už se asi neshledáme :(

2. Ananasové máslo Reniu - z boxu a tropické vůně fakt nenáším. Nebo jsem nesnášela. Poslední dobou si začínají nacházet k mému nosu cestu. A způsobilo to zřejmě tohle máslo, které vonělo fakt báječně, hydratovalo báječně, mělo báječnou tvarohovitou konzistenci a asi si ho budu muset koupit. Ach jo.

3. Etude house Pure joy lotion - tyhle malé lahvičky jsem měla čtyři, tato je poslední. Lahvička vypadá celkem efektně, ale dvakrát praktická zrovna není, mléko z ní neteče a musí se brutálně vymlátit o ruku. Ale stejně tyhle lahvičkové vzorečky miluju a mám jich ještě několik :) Co se týče lotionu, nejsem si jistá, k čemu to vlastně je. Popravdě, používala jsem to jako klasické pleťové mléko - tedy na odlíčení. Pak se dočtu, že je to snad něco jako lehčí krém, ale pozdě. Ale můžu k tomu říct, že to odličuje celkem dobře. Měla jsem to v létě na vodě a žádné následky špatného odličování mě po návratu domů nečekaly. Takže tak. (Jo, a příjemně to voní a při kontaktu s pokožkou je to taky moc příjemné, takže pokud víte, jak se to vlastně používá, klidně si to kupte. :D)

4. Růžový olej od Saloosu - tenhle Saloos mě moc nevzal, protože ho prodává mamka ve svém obchůdku, těchhle vzorků mám tucty a jejich produkty s růží moc nemusím; mám jiné oblíbence. Vzoreček vyšel na jedno namazání celého těla a bylo to fajn. Ale jak říkám, mám jiné oblíbence. 



3. PYTLÍČKY


1. Gold Caviar liftingové očí sérum od Skin foodu - z pytlíčku těžko něco poznáte, že. A liftingové účinky v pětadvaceti taky těžko poznáte, že. Já vím, měla jsem to dát mámě nebo tak. Ale když mě se ten kaviárový pytlíček tak zatraceně líbil, že jsem si prostě musela nechat. Musela! Že to nic nedělalo, snad ani nemusím dodávat. 

2. Okurková slupovací maska od Freemana - hnus! Nenávidím slupovací masky. Lepí se to, stéká po bradě, pak to kvůi tomu nerovnoměrně schne, takže na čele se vám to snaží rozervat kůži a z brady to ještě kape. Blbě se to sundává. Abych tomu nekřivdila, pleť jsem měla vyhlazenou a projasněnou, účínky nebyly k zahození, ale už nikdy víc! 

3. Růžový krém Lavera - ten mě hodně překvapil, protože růžové krémy mám zafixovány jako hutné, těžké záležitosti pro suchou pleť. Vyzkoušela jsem ho v mrazech a kupodivu nebyl vůbec špatný. Kupovat si ho nebudu - na mě je pořád moc těžký, ale zdaleka mi na tváři nenadělal takovou paseku, s jakou jsem počítala. Jen jsem se brzy trochu leskla, ale jinak žádné zanesené póry ani nic podobného. Dámám se sušší pletí doporučuji vyzkoušet.

4. Pytlíček od Nobilis Tilia - krém zaprvé příšerně páchl, zadruhé jsem se po něm mastila jako prase. Nakonec jsem pytlíček ani nedopotřebovala... přírodní vůni bych přes srdce přenesla, kdyby mi vyfotošpoval pleť, ale bohužel to nebyl krém pro mě.


Pro shrnutí: 7 plných balení, 4 větší vzorky a 4 pytlíčky, 15 celkem. Dobré skóre, ale zřejmě jen proto, že jsem se vrhla na dodělávání zbytků. Musím trochu snížit zásoby, protože už to skoro nemám kam strkat. A věci, ve kterých je na dně, mě hrozně štvou, tím, spíš, že se mi je už ani používat nechce. Ale slibuju, že i příští měsíc budu bojovat! :)


1 komentářů:

ClaireM řekl(a)...

Taky už bych měla některé věci spotřebovat :D pěkný článek :)

Okomentovat