5. února 2013

Red/Black od Barry M

Odstín Red/Black od Barry M vlastním už snad rok, k použití se bohužel moc často nedostanu. První, co bych chtěla říct, je, že barva je fakt nádherná. Kdybych si měla vybrat z laků jednu barvu, byla by to tahle. Nádherná rudočerná jako krev. 
Konzistencí je lak přímo ukázkové želé, výborně se lakuje, krásně vypadá už v první vrstvě. V první vrstvě je to čerstvá krev, ve druhé krev lehce zaschne, ztmave, už nepůsobí tak živě. Já lakuju zásadně dvě. Když už jsem u toho poetické popisu krve, neodpustím si nechutnou historku.
Slabší povahy přestanou číst. No, prostě jednou jsem si dala jednu vrstvu, odskočila jsem si na toaletu a při cestě do koupelny jsem letmo mrkla na ruce a problikla mi hlavou hrůzná myšlenka, že jsem to dostala. 
Takže dvě vrsty. Pro mě bezpečnější.
Slabší povahy můžou opět začít číst. 

Proč ho vlastně moc nepoužívám? Je to moc krásnej lak. Bohužel na mých nehtech skoro nevydrží. Vždycky lakuju podlak i nadlak (používám teď od Etude House a vřele doporučuju), běžné laky (i ty nejlevnější) mi vydrží až pět dnů, taková Gabriella Salvete nebo Kiko i déle. Tenhle tak dva tři dny a končí. Někdy se mi kus uloupne ještě dřív, než stihnu nahodit nadlak. A to ani nemusím brát do ruky drátěnku. A nehty nosím mega krátké, takže jimi o nic nezadrhávám ani nešoupu.
Poprvé jsem si ho nalakovala v létě na Masters of rock, perfektní rocková upírská barva, čtyři dny v pohodě zvládne, říkala jsem si, a on do druhého dne slezl. (Ostatně bylo hnusně, takže jsem stejně moc parády nenadělala. Ale i tak...)

Proto ho zanedbávám, nehty mám nalakované pořád, ale samotné lakování častěji než co čtyři dny považuju za zbytečný opruz. 
Ale ta barva, ta barva mě prostě dostala.



Kupovala jsem na Asosu, ale měl by být k dostání i na mýchšminkách.
Znáte? Co na něj říkáte?

4 komentářů:

tuttobene řekl(a)...

Je nádherný, poukovala jsem po něm, ale nakonec jsem kápla na Orly Thorned Rose (někdy minulý týden jsem dávala na blog) a hned jsem po něm skočila. T dva jsou si hodně podobné.
A tenhle typ barvy mi příjde mnohem víc chic právě na krátkých nehtech.

Anonymní řekl(a)...

Historka mě pobavila :D Asi budu muset láknout Red Black znovu, abych taky otestovala výdrž :)

Anonymní řekl(a)...

Tuttobene: ten tvůj je taky nádherný. A jestli ti i déle vydrží, tak jsi to vyhrála :) Já jsem za svoje krátké nehty docela ráda, protože většina barev, které mám v oblibě, by na dlouhých vypadaly vulgárně nebo jako na gothic párty :D
Sonidlo: úplně jsem uvažovala, jestli je ta historka vůbec vhodná :D Té výdrže je mi fakt líto, doufám, že to není u Barry M standard, protože chci vyzkoušet ještě i další odstíny :)

Dejnicka řekl(a)...

Znám, mám, mám ráda:-D

Okomentovat