2. ledna 2013

Tvářenka MUA shade 6

Tak jo. Taky jednu mám. A překvapila mě, ale divně.


Abyste mě chápaly: MUA tvářenkové odstíny mě moc nebraly. Kromě šestky. Ponuře fialová je moje barva; růžové panenkovské tvářičky si taky dělám, ale první možnost mě hřeje u srdíčka mnohem více. O tomhle odstínu všechno nasvědčovalo, že je to přesně ta příjemně mauve barva, která by mohla mé póze chladné tajemné dámy udělat dobře. :D
A co mi přišlo? Broskvová béžovka se zlatým shimmerem. (Já to fakt neumím vyfotit, foťák ji žere jak prase. Ve skutečnosti je to opravdu broskvová. Rozhodně nevypadá jako na většině swatchů a už vůůůůbec ne jako na muastoru) Tak já nevím. Jsem barvoslepá? Blbá? Získala jsem dojem, že je ta barva jiná, než ve skutečnosti je? Nebo to v MUA přečíslovali? Nebo jsou barvoslepí všichni okolo? Uvěřila jsem fámám? Vadný kus? Invaze z vesmíru? Tisíc slonů?

(Ať je to cokoliv, doufám, že možnost B to není.)

Jako, o tu barvu ani tak nejde. Nakonec se mi hodí asi víc, než další fialová. Ale stejně je to divný. Uf... tak abych konečně přestala brečet nad pofiderními zrakovými klamy a přešla k další části. 
Tvářenka je dost měkká, sami vidíte vryp, a to jsem se ani moc nesnažila. :) Krásně se nabírá na štětec, je velice dobře pigmentovaná (ale vzhledem k mému neškodnému odstínu není co zkazit), trochu práší. Díky měkkosti bude asi rychle ubývat, což mi dělá radost, protože mám ráda věci, které spotřebuju a neválejí se mi zbytečně po pokoji. (Rozumějte, kdyby stála pětistovku, tak mě štve, že ubývá. Ale za libru...)
Výdrž je u mě dost chabá, ale už jsem několikrát psala, jak to mám s tvářenkami; nemůžete se na mě spoléhat. 

Nakonec, není to zlej kus a jsem ráda, že ji mám, barva teda taky dobrá, na dně šuplíku se mi válet nebude, ale jedna stačila a dost. 



4 komentářů:

simplelifeblog.cz řekl(a)...

Vypadá moc hezky. Taky mám ráda věci, které se mi zbytečně neválejí a jdou hezky na "odbyt" :)

SIMPLE LIFE

Unknown řekl(a)...

Přesně. Pak se to akorát zbytečně hromadí a člověk má špatný svědomí koupit si něco novýho :D

Rendy řekl(a)...

haha, no to jsme dvě :) já jí viděla na několika fotkách a vypadala ÚPLNĚ jinak, než to, co mi přišlo domů :) mám pocit, že co kus, to originál :)

Unknown řekl(a)...

Tak to je fakt dobrý :/ No, aspoň že ty ostatní věci, třeba stíny, vypadají přibližně stejně... to by mě štvalo asi víc.

Okomentovat