4. ledna 2013

Skin79 VIP Gold BB cream

BB krémy od Skin79 jsou dost provařené, ten růžový zná asi každý, a přijde mi, že je teď trendem zkoušet nové značky, ale mně vyhovují právě tyto díky jejich našedlému odstínu ze všech nejvíc. V září mi došel můj růžový mazlíček, tak jsem pátrala po novém. Po fiasku s pikslou jsem si říkala jedině v tubě, ale podruhé to už taky neudělám, u téhle tubičky jsem nenašla napsanou gramáž, ale že bude mít jen 25 g, to jsem fakt nečekala. A stál asi jen o dva dolary méně než ten veliký. Je to tedy jenom takové mimi, ale už předem říkám, že větší bratříček ho nemine. :)


VIP Gold jsem si vybrala proto, že... chtěla jsem vyzkoušet něco jiného než růžový, chtěla jsem zůstat u Skin79 a bez většího zkoumání jsem odklikla zrovna tenhle.
Zlatý Skin79 má klasický šedivý odstín, který perfektně splyne s pletí, aspoň pro tu mou je jako druhá kůže. Oproti klasickému růžovému je o něco málo hutnější, ale výborně se roztírá a do pletí se okamžitě jakoby vcucne; u růžového mi trochu vadilo, že musím déle čekat, než se přestanu lesknout, tenhle je dokonale usazený za pár chvil. Naproti tomu, že je hutnější, dokáže slušně matovat, bohatě mi stačí přepudrovat se jednou denně (a to ještě nedávno jsem se bez pudřenky nehla a pudr jsem na sebe sypala třikrát za večer). To znamená, že se nemusí bát ani dámy s mastnější pletí. 

Taky - a teď nevím, jestli mě nešálí oči - mi přijde, že kryje mnohem lépe, než některé moje klasické makeupy, poskytuje střední krytí, se kterým se u BB krémů (a už vůbec ne těch evropských) často nesetkávám; při tom všem si zachovává takovou tu klasickou bbkrémovskou lehkost a přirozenost, kdy to vypadá, že na pleti téměř nic nemáte. 

Na rovinu přiznávám, že na tomhle BB mě nadchlo úplně všechno: odstín, konzistence, krytí, zdravý, polomatný finish. Už z růžového jsem byla na větvi, tenhle je ještě mnohem lepší. Mám doma i nějaké jiné BB a hodlám zkoušet další a další, tenhle ale má u mě stálé místečko, a když mi dojde, budu si ho kupovat opakovaně... samozřejmě za předpokladu, že mě něco z nově vyzkoušených nerozhodí ještě víc :). 
Ale teď ho miluju a je to nejlepší BB cream, který jsem doposud zkusila.

Zkusily jste ho taky? 



10 komentářů:

trb řekl(a)...

zkusila... a nevím, mě skin79 bb krémy nic neříkají. jako jo... asi jo... ale přijde mi, že jsou lepší, který mi sedí víc. od skin jsem vyzkoušela snad dva (tento a růžový), doma mám ještě jeden (hadí) a vůbec mě to neláká zkoušet cokoliv ještě jiného.

simplelifeblog.cz řekl(a)...

Já mám plné balení tohoto BBčka a docela mi vyhovuje. Vyhovuje i mojí kamarádce, která si ho teď ještě přiobjednávala. To si myslím,, že mluví za vše :) Já se teď vzhlédla ve značce Skinfood a jejich BBčkách :)

Unknown řekl(a)...

Trb: já zase třeba nemám vůbec ráda Misshu, která je taky dost oblíbená, připadám si s ní jako navoskovaná... tak to aspoń na blozích není nuda :)
Wesulle: taky mám jeden z Skinfoodu, ale zatím je na mě trochu tmavší :/. Pořádně ho vyzkouším až v létě. Ale od Skinfoodu jich chci taky vyzkoušet víc, hrozně mě láká ten houbový, škoda, že teď mám doma makeupů asi 8 a nemůžu přikupovat nové :(

Mila de Illusoire řekl(a)...

Docela jsi mě nalákala:) Těch BB je tak strašné množství, že člověk vůbec neví, co si má vybrat:) Ještě jsem uvažovala, že bych vyzkoušela nějaký BB Missha, nechce se mi to totiž objednávat přes ebay a Missha má české zastoupení:)

Klara´s Point řekl(a)...

Diky moc za tip, tuhle znacku vubec neznam!

http://klaraspoint.blogspot.be/

Anonymní řekl(a)...

Můžu se zeptat, kde ho koupit na ebay. Nějaké doporučení na prodejce, děkuji ;) V Čechách ty ceny.. brr. Ale zase bych chtěla nějaké doporučení, než kupovat zajíce v pytli. Děkuji!

Unknown řekl(a)...

Fake zaručeně nekoupíš u prodejce Rubyruby76 - http://www.ebay.com/sch/rubyruby76/m.html nebo na jejich eshopu roseroseshop.com/ , ale tam platíš zvlášť poštovné. Dobrý je i cosmetic-love.com , ale tam nemají takový výběr, poštovné sice neplatíš, ale všechno je dražší. Nedávno jsme to s kamarádkou všechno porovnávala a došly jsme ke zjištění, že nejlevněji vyjde z ebaye rubyruby jako buy now (pokud se ti nechce dražit, což mě se nikdy nechce) a free shipping.

Anonymní řekl(a)...

Děkuji moc za typy! Už jdu na to ;)

Anonymní řekl(a)...

BB cream od skin79 miluji. Už nikdy nechci makeupy. Od skin79 jsem bb vyzkoušela asi tři a ten gold je nejlepší, objednala jsem už třetí pikslu. Když mě se ta piksla tak líbí, ale když naposled mi vyšel bb cream v tubě levněji, tak jsem starou pikslu umyla, rozšroubovala a nalila z tuby bb a paráda :)Jo je sice větších rozměrů ale když miluji není co řešit :)

Unknown řekl(a)...

Ani mě nenapadlo, že to jde rozšroubovat, skvělý nápad :) Ty piksly jsou fakt parádní, jenom je teda průser, když úplně nečekaně dojdou :D Mi už bohužel tahle tubička taky dodělává (20 gramů je 20 gramů :/ ), ale objednávat další budu asi až na podzim - mám teď zásobu jiných. Ale už teď se na to těším :)

Okomentovat