6. prosince 2012

Přírodní objednávka od Elegant rose boutique... juch juch!

O etsy jsem tu už párkrát psala... Lidi, tam se dají najít tak boží věci! Neodolala jsem a udělala jsem pár objednávek za skoro půl výplaty... ehm. Tak moc naštěstí ne. Ale pořád víc, než jsem chtěla. Píšu to, abyste věděli, čím vás v následujících týdnech budu krmit :)

Obří radost mi udělala objednávka od Melissy z Elegant rose boutique (odkaz). Objednala jsem si rozmarýnový šampon a mýdlo na obličej s aktivním uhlím. Jako dárek přišla vizitka se slevou na příští nákup a vzoreček kořeněného dýňového mýdla, které naprosto božsky voní... při použití nevysušovalo a byl to úplně jiný pocit, než umývat se sprcháčem. Doufám, že seženu něco podobně vonícího na vánočních trzích - abych tu vůni upřesnila, je to takový mix skořice a koření podobný pánské Armani Code, ale zatímco Code je uhlazený salónní panáček, tohle mejdlo je borec z dob osidlování Ameriky, kterej týden kopal ve skalách tunel pro železnici a pak se umyl posledním drahocenným kouskem mýdla v řece. Fuu... měla bych skončit, čím víc nad tím uvažuju, tím víc jich potřebuju celou paletu. :D

Poctivě se vrhnu do zkoušení a dám vědět, jak to dopadlo, snad moje nadšení neskončí u toho, že to jenom hezky vonělo... 



4 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

vypada to fakt dobre, moc se tesim na recenze!!

tuttobene řekl(a)...

Wow, ten popis toho ukoptěnýho ale vymydlenýho borce, tos mi dala! Už se těším na recenze:)

simplelifeblog.cz řekl(a)...

Mě moc mrzí, že tyhle mýdla nepoužívám. Moc ráda bych je nakupovala! Vypadjí božsku. Už se těším na tvůj názor a postřehy :)

Anonymní řekl(a)...

Děkuju za komentáře :)
Tuttobene: já jsem dala i sama sobě :D Celé ty čtyři večery jsem se očichávala jak divá.
Wesulle: taky jsem ještě nedávno nepoužívala, ale jak to jednou zkusíš... :) Zkoušela jsem zatím předběžně to uhelné a je to fakt síla, hlavně když se to dostane třeba do nosu :D. Snad to vypálí i všechny ty černý tečky :)

Okomentovat