14. prosince 2012

AFKJDÚOSAFHÍÍÍÍ!!!

(afkjdúosafhíííí!!! si říkám pokaždé, když se na ně podívám a jde mi přitom pára z uší)




Ne, fakt jsem si je nechtěla kupovat. Jenže pak nečekaně přišla výplata... Překonala jsem dokonce i jednu ze svých četných fóbií, a sice nakupování v parfumeriích. Když cítím v zádech pohledy všech těch zmalovanejch prodavaček, co na mě koukají skrz prsty s tím, že si stejně nic nekoupím a jdu jim tam jenom plýtvat testerama... brrr.
No, odnesla jsem si meteority k pokladne, jako by to byly rohlíky, a kolena se mi rozklepala, až když jsem vyšla před obchod. :D 

Původně jsem ještě chtěla počkat do Vánoc, protože jsem lstivě rozmístila na facebook různé fotky a odkazy doprovázené patřičným vzdycháním, ale pak se mi to rozleželo a zmocnila se mě panika, že po Vánocích užurčitěnebudou!!! a lidiseoněvkráměperou!!!, tak uvidíme... možná dostanu ještě jedny. :D 

(Ještě bych chtěla říct, že normální meteority mě moc neberou, ale mám fetiš na všechno, v čem je fialková, takže jistě chápete, proč jsem neodolala. I když rozdíl na obličeji v tom asi moc nebude, respektive můj zrak není dost trénovaný, aby to poznal.)

Tak jsem si je donesla domů, ale co dál? To se toho jako mám dotknout svým low level štětcem za pár šušňů? NIKDY! Ne, teď kecám. Vyráchala jsem se v tom div ne že celá. Jo, taky jsem si kvůli nim uklidila pokoj, protože Meteority přece nemůžou být ve společnosti nakupených papírů a haldy oblečení, které mám v plánu někdy vyžehlit. Přemýšlela jsem, jestli jim nepořídit jejich vlastní pelíšek.

Ale už mě to nějak přechází. Třeba včera jsem už dokonce vyrazila do víru nočního života a málem jsem je zapomněla na polici v koupelně, kde na ně mohou zaútočit nejrůznější litá monstra, třeba horká pára, až se bude spolubydlící koupat. Chudinky. 



5 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

.-)) krasny clanek. podobne pocity mam s Hervanou - ja kdyz ji konecne koupila, tak jsem se na ni chodila porad divat .-)))))

trb řekl(a)...

tys to tak krásně sepsala. by mě zajímalo, jestli máš v tom pokoji teď permanentně uklizeno, když tam tedy skladuješ proslulé kule.

tuttobene řekl(a)...

Tomu se říká posvátná oodanost značce:) U toho odstavce s uklizeným pokojem jsem se nasmála. Kuličky se mi moc líbí. Dovedu si představit tu radost, kterou z nich máš, gratuluju!

Anonymní řekl(a)...

Blondýna: mám radost, že nejsem sama vyklepaná jako ratlík z drahé kosmetiky :D. Ale je to fakt super pocit :)
Trb: hahaha... nezůstalo. :D Ale uklidňuju Meteoritky tím, že po Vánocích se stejně stěhuju a v novém bytě pak dostanou domeček, jaký si zaslouží :3
Tuttobene: Děkuju :) Je to moje první taková ikonická věc, o kterých jsem si ještě nedávno říkala, že si je nikdy nekoupím a navždy nad nimi budu jen slintat... a ani to nebolelo :D.

Aylin Leto řekl(a)...

Tak ten "low level štětec za pár šušňů" mě neskutečně rozesmál :D

Okomentovat