23. listopadu 2012

Tónovací krém Physician formula


Při pátečním ránu si dáme trochu přírodní kosmetiky. Ve vodách přírodní kosmetiky sice kapánek plavu, ale občas mě chytne špatné svědomí a pořídím si něco hodného na květinky a na zvířátka :). Tímhle způsobem u mě skončil i tónovací krém od značky Physician Formula.


Krabička ze všech stran (kliknutím zvětšíte). Můžete se podívat, co všechno neobsahuje a kolika přírodními látkami je může pochlubit. 



Přiznávám, že jsem vůbec netušila, co od něj čekat. Proto mě překvapil hned dvakrát. Po otevření a zkušebním nánosu jsem přemítala, jestli ho mám vyhodit rovnou, po pár minutách se dojmy obrátily a já se stala jeho oddanou fanynkou. Povíme si ten příběh od začátku :).

Krém je hodně tekutý, takže si dávejte pozor, aby vám ho nevyteklo hodně. Velice výrazně voní po levandulích, kdo nemá levandule rád, odvařený z něj nebude. Já levandule moc nemusím, ale ne, že bych je nenáviděla, takže jsem si zvykla. Vůně naštěstí za pár minut vyprchá a z obličeje cítit není. 
Dále mě vyděsilo, že krém působí dost mastně. Zděšeně jsem sledovala, jak se lesknu a uvažovala, kolik pudru na sebe budu muset nasypat, abych nevypadala jako patnáctiletej kluk při hormonální nerovnováze. Krém se naštěstí brzy usadil a nádherně zmatněl, čímž mě pozitivně překvapil. Skoro vůbec nekryje, ale s póry a sjednocením pleti si poradí dobře, vytváří takový ten efekt "nemám make-up, mám takhle hezkou vlastní pleť". Mám pocit, že i lehce rozjasňuje, na lícních kostech zůstane jemný zdravý sheen, nikoliv mastný lesk :). Já si i přesto pudruju T-zónu, dámy se normálnější pletí nebudou muset :). 

Na pleti vydrží tak půl dne, ale pokud ho co pár hodin přepudruju, stačí to a i večer je co odličovat. Hydratace je střední, pro slečny s hodně suchou pletí to nebude, na druhou stranu tenhle krém se hodí hlavně na léto, kdy se suchostí takové problémy nebývají. 


Abych to shrnula, tónovák mě velice mile překvapil, ráda ho používám, když mám téměř bezchybnou pleť, chci se s ní pochlubit a i BB krém (natož make up) mi přijde zbytečně krycí. Není takových dnů mnoho, ale najdou se. Stojí okolo tří stovek, což na BIO srandičku není moc, ale určitě se dají najít i lepší a levnější tónováky... ale ty zase nebudou přírodní, tak si vyberte. Já se k němu možná i vrátím, až mě zase popadne svědomí, že bych neměla pleť dusit chemickými preparáty a dát jí ochutnat trochu té přírodní divočiny. 

3 komentářů:

MissBB řekl(a)...

Vypadá fakt dobře, něco takového bych taky ráda zkusila :-)

Anonymní řekl(a)...

Můžu se prosím zeptat, kde si ho koupila? moc děkuji :-)

Unknown řekl(a)...

Kupovala jsem ho kdysi u Plum http://www.plumfooleryshop.cz/

Okomentovat