17. října 2012

Na packy

Ochladilo se a já opět vytahuju krémy na ruce, které během zbytku roku zanedbávám. Momentálně mám v držení tyto tři, až začnou mrazy, sbírka se určitě rozšíří (těším se hlavně na podzimní limitku od Essence), ale o tom zase příště. 



1. Isana s olivou

Levný krém z Rossmana jsem kupovala loni na jaře a jsem s ním vcelku spokojená. Hrozně hezky voní a výborně hydratuje, bohužel se špatně vsakuje a na rukou se velmi dlouho drží pocit mastnosty. Počítala bych to na minuty. Používám ho ale jenom na doma ke specifickým účelům, třeba k namazání po nějaké zvrhle nechutné práci, jako je vytírání nebo mytí nádobí :/ To se o ručky postará hezky a vůně přebije pach čistících prostředků, na který jsem alergická, když ho cítím z rukou. Hodí se i k namazání před spaním, ráno jsou pak packy hezky jemné. Nedoporučuju mazat při čtení nebo psaní, buď se znudíte čekáním, než to vsákne, nebo zamastíte co se dá, nebo... (ehm, jako já)... otřete zbytky do riflí. 



2. Balea s heřmánkem

OK krém, mám ho ráda především díky kapesní velikosti. Loni se mnou strávil celou zimu a tohle je už moje druhé balení. Nejde o žádný zázrak, vstřebávání i hydratace průměrné, vůně lehce chemická, ale stejně se mi líbi. Naštěstí netrpím na extrémně suché ruce, takže mi účinky dostačují. Je to takový ten krém typu "vletím zoufale do drogerky a popadnu první věc, kterou vidím". 



3. Innisfree zase s olivou (tentokrát prý pravou)

Nechci tu slepě adorovat všechno korejské, ale pánové a dámy, tohle je paráda! Mám "jen" 15 ml vzorek a myslím, že mi vydrží celou zimu, stačí ho totiž jenom maličká kapička, bleskově se vsákne a nádherně hydratuje. Moc pěkně voní (žádné umělé květinky, ale přírodní vůně) a je tak maličký, že se vejde všude. Ačkoliv ta velikost není zrovna výhoda, tenhle krém je jednou z věcí, u kterých si přeju, aby mi nikdy nedošly :). 


Máte i vy nějaké zaručené tipy, co v zimě na packy? 

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj. Prosím tě, kde jsi ten krém Innisfree sehnala? Chválu už jsem na něj slyšela víckrát, ale nikde jsem ho nepotkala...

Unknown řekl(a)...

Ahoj, tak to ti bohužel asi moc nepomůžu, protože mi tenhle vzoreček dovezla kamarádka rovnou z Koreje. Viděla jsem ho ale na normálně na ebay, ovšem plné balení. Rozhodně je ale boží :)

Anonymní řekl(a)...

I used to be able to find gooԁ advice from your blog ρosts.


Feеl free to surf to mу blog :: payday loans online

Okomentovat