12. října 2012

Jak jsem dostala vztek I.

Dneska to vezmu zhurta, protože tahle věc mě fakt rozpálila. Heřmánkový balzám na rty od Astrid. Co si v Astridu mysleli, když tohle zvěrstvo pustili do prodeje??? 


Balzámy Astrid - I like. Mám ráda jejich klasický jelení lůj (ten obří, co vypadá jako lepidlo) a pak takové ty pidilojíky za dvanáct korun, to jsou moje nejoblíbenější balzámy, když nemám náladu a peníze být fancy a pořizovat si pomády za stovku. Sázka na jistotu.
Za sázku na jistotu jsem považovala i tohle. Pamatuju si ho z dětství, měl takový šroubovací mechanismus, hezky voněl a skvěle hydratoval. Buď to mám zkreslené dětskýma očima nebo změnili recepturu, ale fakt brutálně. 
Tohle svinstvo se totiž nehodí ani do prášku na blití, dámy prominou. Je odporně lepkavý, chorobně páchne a vysušuje rty jako blázen. Pokryje je takovou hnusnou gumovitou vrstvou, která z nich vycucá veškerou vlkhkost, která v nich ještě zbyla. Po dvou dnech nevěřícného používání mi to na rtech vytvořilo nechutný vysušený šupinky, ze kterých mám fobii už od dětství a které jsem pak týden musela kurýrovat jinými balzámy a použití rtěnky nehrozilo. Jako, slyšela jsem urban legendy, že ošklivé kosmetické korporace přidávají do balzámů vysušovací složky, aby si nebohé uživatelky nenápadně vypěstovaly závislost, ale v Astridu někomu nad kotlem heřmánkového balzámu šeredně ujela ruka s chemií. 

Nekupujte to, já jdu ten svůj rituálně rozdupat nebo odporným a ponižujícím způsobem zahodit (třeba do koše s vložkama, dámy prominou.)

(Na Astrid jsem nezanevřela, klasickým lojům zůstávám věrná, ale doufám, že za ten heřmánkový někomu zkrátili prémie.)

4 komentářů:

Unknown řekl(a)...

ty jo:DDD ses docela rozčílila ;-)
já teda s tímhle konkrétně zkušenost nemám, ale jak to tak popisuješ,nápadně mi to připomíná balzám s laoe vera od oriflejmu, který jsem dostala jako dárek (nebo pomstu:D?) od nastávající-tchýně:D

Unknown řekl(a)...

Rozčílila :D. Jakmile mám k něčemu nostalgický vztah z dětství a později se z toho vyklube šmejd, tak se neznám :D. Díky za tip, co nekupuje, já přihodím takovou tu růžovou z Billy (tuším, že té jejich značky MY), to je taky to samé v bleděmodrém :/

Blondýna řekl(a)...

tyjo... tak to diky za clanek -ja hermanek miluju, takze kdybych ho nahodou potkala, asi bych ho koupila taky. Uff

Unknown řekl(a)...

To bys pěkně splakala nad výdělkem :D. Já mám heřmánek taky moc ráda, ale tahle VĚC... br, ani nechci vzpomínat.

Okomentovat