6. května 2013

Pitomý reklamní triky

Jojo, teď je děsně módní psát, že jsou CC creamy pěkně pitomej reklamní trik a sračka a hrozně vtipný hlášky, jak to skončí u ZZ creamů, a pak si to při první příležitosti koupím. Já vím, já taky.

Odolaly byste ale akci 1+1 zdarma? Asi dva týdny zpátky ji měli na cosmetic love. 
Dneska mi brouci dorazili, tak jsem hodně zvědavá, jestli to bude jenom past na slepičky a novej trapnej boom nebo to bude super. Ale z prvního naplácání na obličej tipuju spíš to druhé :)


8 komentářů:

moon řekl(a)...

to je silky alebo glow? ja som nad nim uvazovala, ale nevedela som si vybrat medzi nimi tak som nekupila ani jeden :D:D ale som zvedava, aky je rozdiel oproti bb :D

Unknown řekl(a)...

Je to silky, já potřebuju spíš zmatňovat. Ale taky jsem váhala... škoda, že když už tu akci měli, neposílali radši od každého jeden :)

trb řekl(a)...

jo, tuhle akci jsem chtěla taky využít. pak jsem na to zapomněla a když jsem za dva dny na cosmetic-love znovu přišla, tak bylo skoro všechno vyprodané. (naštěstí!) jo a taky jsem zjistila, že bych si musela koupit dva stejné, což mi tedy přijde dost na palici a s klidným svědomím jsem vyprázdnila košík a zapomněla na to znovu.

no a za týden si jen tak brouzdám na ebay, najednou akce 1+1 na cc od etude house. jo a v tom setu byla každá verze jenom jednou, takže co asi... už to mám doma! a mám silky i glow! to mě potěšilo asi nejvíc.

Unknown řekl(a)...

Nééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!

Unknown řekl(a)...

To je karma, asi sis ho víc zasloužila :D

Nicola řekl(a)...

mne prave dosiel nevyziadany holika holika cc creama vyzera celkom v poho

Petra řekl(a)...

Mě se asi tahle mánie BB a CC krémů vyhla a jsem za to ráda, jinak bych za ně asi utratila balík peněz :)
Just be yourself by Petra

Anonymní řekl(a)...

Tak to som zvedavá...mňa to veľmi prekvapilo že už je CC, a neviem či aj DD už nie je? No to je jedno proste ZZ bude pecka :D :D
Som zvedavá na recenziu ;)

Pozývam ťa na giveaway http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

Okomentovat