1. dubna 2013

Vlasová péče Gliss Kur

Věci na vlasy od Gliss Kuru mám poměrně dost ráda, ono někdo si sice řekne "drogerka", ale já drogerkou nijak nepohrdám a měla jsem už spoust profi a drahých šamponů a většinou neudělaly ani zdaleka takovou službu, jako normální šampony za pár korun. 

Mám tu pro vás přichystané dvě sady, nejprve se zaměřím na řadu s olejem z Marakéše, má hnědý obal a za cíl si klade regenerovat vlasy bez zatížení. S tím zatížením bych tak úplně nesouhlasila, neboť po použití šamponu i balzámu zároveň mé vlasy vypadají trochu jinak, než jsem zvyklá. Vlasy jsou těžší, vůbec nejsou rozlétané a perfektně drží tvar. Jsou nádherně lesklé a schnou do volných, pravidelných vln, které se nerozjedou při prvním větru. Jako hustá hříva nějaké arabské krasavy. Takže zatížené... ale tak nějak hezky. Musím přiznat, že mě tenhle výsledek nadchnul. Jak už jsem psala dřív, myju si hlavu každý den, takže je mi to jedno, ale myslím, že pokud si myjete vlasy tak jednou za tři, čtyři dny, mohl by se vám interval zkrátit. Ale to jsou jenom moje domněky. 
Šampon i balzám skvěle voní, pění a dobře se z vlasů vymývá. Tahle dvojice na mě udělala fakt dojem. Jak jste možná poznaly podle odkazu nahoře, dostala jsem to na testování, ale myslím, že až zkrotím zásoby šamponů, tak si tyhle dvě zopakuju. V sadě je k tomu ještě regenerační maska, a tu bych taky ráda vyzkoušela. 


Složení: není to příroda, no. Kdo je nepřítelem silikonů, ať dá ruce pryč, mně to však nevadí, ba spíš naopak. S chemií mám ty vlasy tak nějak lepší. 



Druhá dvojice je Oil nutritive, tady musíte mít vyzkoušené, jak vaše vlasy reagují na olejové šampony. Pokud si rozkliknete složení, uvidíte, že olejů je tam opravdu slušná řádka a leckterou hlavu to může dost zmastit. Moje vlasy si v olejové péči libují, nicméně tento šampon i kondicionér byly tak nějak normální. 
Vlasy jsem měla hezké, čisté, nadýchané a lesklé, což je u šamponu výkon, který očekávám. Po balzámu se dobře rozčesávaly. Že bych měla vlasy vyživenější nebo výrazně lesklejší, jsem si nevšimla. Pěkné, normální, žádné nadšení (jako u toho horního hnědého) Zkrátka běžný výrobek za běžnou cenu. 
I tato řada krásně voní a obsahuje ještě nějaké balzámy a kůry na konečky, které jsem nezkoušela, ale třeba taky nebudou marné :). 


 Složení: všimněte si mnoha druhů olejů. 


Hnědou řadu si koupím podruhé, žlutou ne, ačkoliv není špatná. V budoucnu bych ráda vyzkoušela i řady Shea cashmere a Liquid silk, ale se svou současnou zásobou to vidím až tak za dva roky :). Co vy a vaše zkušenosti s vlasovou péčí od Gliss Kuru? 

2 komentářů:

Duhová kočka řekl(a)...

Tak na Oil Nutritive nedám dopustit, moje vlasy také rády olej, ale před 14 dny mi kamarádka dala vyzkoušet ještě něco lepšího, Loréal Mythic Oil šampon...občas vynechám i kondicioner

Unknown řekl(a)...

O té řadě jsem taky hodně slyšela, ráda bych časem vyzkoušela ten olejíček a pak masku.

Okomentovat