21. března 2013

Volcanic clay od Face shopu - tak tohle ne

Tak, a už jsem všechno vyžvanila v nadpisu. Chmmm...

Tahle tubička je děsně multikulturní. Pochází z Koreji, obsahuje sopečný jíl (nebo jak to přeložit) z Nového Zélandu a zakotvila u mě v Brně. 
Uvnitř se skrývá cosijako maska proti ucpaným pórům. Funguje to vlastně jako klasické náplasti, jenom mi to přišlo ekonomičtější, protože náplasti se většinou prodávají po málo kusech za nehoráznou cenu, zatímco tohle vyšlo zhruba stejně jako balíček náplastí a můžete to použít skoro nekonečněkrát. 




V tubě se skrývá taková ujetá lepidlovitá hmota, která rychle zasychá a legračně se táhne a taky se hrozně špatně smývá z prstů. Nijak nepáchne. Hmotu si namažene na nos, počkáte, až zaschne a sloupnete - ideálně i s nečistotami z pórů. Zasychání by mělo trvat deset až patnáct minut, tomu je třeba uzpůsobit i tu vrstvu. Stačí poměrně slabá. Když jsem to použila poprvé, říkala jsem si čím víc tím líp, pak to na mě schnulo asi hodinu a nakonec jsem to stejně musela oškrábat. 
Pokud ale vrstvičku trefíte, uschne to rychle a jde to velice dobře sloupnout. Při slupování lehce tahá, ale nic, při čem by vám vhrkly slzy do očí. 

A teď to hlavní - funguje to?

Nefunguje. 

Na mě tedy ne. Na netu jsem našla pár pozitivních recenzí a fakt to těm holkám závidím, protože mně to s nosem neudělá absolutně nic. Možná to trochu stáhne póry (a možná si to taky namlouvám, abych neměla pocit, že jsem koupila totální kravinu), ale o vytahování nečistot se nedá mluvit. Za celý půlrok, co to používám (a sloupnutý plátek vždycky pečlivě zkoumám), jsem tam asi jen dvakrát našla nalepených pár těch svinstev z pórů. (Párem myslím asi tak dvě.) Používám to sice dál, ale jen tak aby se neřeklo. (Přece to nevyhodim, ne?) 

Ještě bych k tomu pro sichr dodala, že po odloupnutí nos legračně svědí (u mě po jakýchkoliv páscích) a musí se máznout krémem. 

No, tak tohle se nepovedlo, ale doufám, že jsem prachy ušetřila aspoň vám. :)







6 komentářů:

Duhová kočka řekl(a)...

já ho v sobotu objednala z e-bay :-D no uvidíme, já nejdřív nos pořádně napařím a pak dávám náplast, to pak působí mnohem lépe. Vyzkouším na příteli, má hodně výrazné černé tečky na nose..vyfotím a udělám recenzi :-D

Unknown řekl(a)...

Tak to se na tvoji recenzi moc těším :) Třeba to zabere, z těch recenzí, co jsem viděla na netu (a byly tam i fotky) mi to připadalo v pohodě, ale bohužel na mém nose nula nula nic :/ Zkusím ještě to napařování, jsem na to sice líná jako prase, ale jednou bych to přežít mohla :D

Duhová kočka řekl(a)...

to přežiješ, nebo stačí dát si před aplikací horkou sprchu ;-P . Taky před objednáním nejdřív okouknu recenze Korejek, vypadalo to velmi funkčně :-D

Duhová kočka řekl(a)...

P.S: zvu tě na kočičí nadílku http://uduhovekocky.blogspot.cz/2013/03/breznovy-giveaway.html

Unknown řekl(a)...

Díky, mrknu se :)

Anett řekl(a)...

Nevím proč, ale strašně se mi líbí jeho obal:)

Zvu tě k sobě na jarní giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

Okomentovat