19. března 2013

The girls: Amanda KissMyLips

Ke kosmetice theBalm jsem přišla jako slepý k houslím - pár kousků mi přivezl přítel ze služebky. Což mě teda dostalo, protože už několikrát říkal, že hadry ani kosmetiku mi kupovat nemůže, páč se v tom nevyzná a mně jakožo osobě se specifickým vkusem (haha) by se to určitě nelíbilo.
Zadruhé mě dostalo, že se s výběrem dokonale trefil.
A zatřetí mě dostalo, že mají v Turecku theBalm ve stojanech. Ach jo :(

Za suvenýr v podobně theBalm můžu vděčit jediné věci - mají dokonalé retro obaly, které zaujmou nejedno oko. Vtipné obaly, vtipné názvy a hlášky, hrozně se mi líbí a také jen jim mohu vděčit za to, že je vůbec mám. (Co k tomu dodat, Chanelu by si přítel asi ani nevšimnul. Ale ne, že bych si stěžovala :D).


Jako první se podíváme na rtěnku z řady Girls. Všimněte si balení - tvar náboje dodržuje retro feeling a není to žádný lacinný plast, ale poctivý kov. (Ono taky za ty prachy... aby ne.) Mám ji v odstínu Amanda KissMyLips. Přítel se přiznal, že prej ji moc nevybíral, prostě jen nějakou popadl. Taky to taky vypadalo. Je hnědá

"Nevím, jestli se ti bude líbit."
"Je krásná, miláčku. Takovou, ehm... ještě nemám...." (Proboha!)



Leč ukázalo se, že jsem chudáka Amandu podcenila. Hnědá sice je, ale... pokud ji nanesu na rty jemným ťupkáním, je to pro mě dokonalá nude (nude ne ve smyslu korektor na rtech, ale přirozená my lips but better), která se hodí ke každému líčení. 
To se tak nalíčím, dám si červenou rtěnku... ne, to je hnus, smyju, dám si růžovou... au, moje oči!... smyju, naťupkám Amandu a vše je dokonalé. Přiznávám, že při plném obarvení rtů mi moc nesluší, ale na jemné zvýraznění je naprosto dokonalá. 

Rtěnka slabě mentolově voní a chutná, ale jen chviličku. Nebojte se, že by vám to upálilo pusu jako ty srandičky, které mají rty zvětšovat (lesky od Maybelline a spol.). Je to moc příjemné. Rtěnka má jemnou texturu, krásně se nanáší a rovnoměrně rty obarví. 

Nevysušuje a ze všeho nejvíc mě překvapila výdrž. Ona má totiž tendence chovat se jako lip stain. Vsákne se do rtů a ty pak působí prokrveně i v době, když na sobě na první pohled žádnou rtěnku nemáte. Klidně si ji i přetřu balzámem - balzám kupodivu nezůstane hnědý, ale rtěnka je na rtech stále zřetelná. Rány egyptské na mě, ale přijde mi, že je mnohem lepší než například KissKiss od Guerlainu (jediné jiné dražší rtěnky, které mám, ehm, ehm. Jo, a pak ještě MUFFE z boxu... tak ta se s tím nedá srovnávat vůbec. Na té je dokonalá jen barva, jinak mi přijde jako každá druhá rtěnka do stopadesáti.). KissKiss mi totiž rty docela vysušují a zdaleka nevydrží tak dlouho. 

Asi sami vidíte, že mě Amanda chytla za srdce. V nabídce je i spousta dalších odstínů, které si můžete prohlédnout třeba na ofic. stránkách theBalmu.

Máte s nimi také zkušenost nebo s čímkoliv jiným od theBalm? Ráda se nechám poučit, tahle kosmetika se mi zatím velmi líbí. :)


Vlevo ve dvou vrstvách, vpravo v jedné.



3 komentářů:

tuttobene řekl(a)...

Nemám vůbec, takže jsem ráda, žes to vytroubila do světa:)
Krabička je vážně zábavná. A tvůj chlap by si zaloužil plusové body za to, že sám od sebe koupil rtěnku! Na odstínu už tolik nesejde, navíc i ten nakonec sedl, takže co víc si přát:)

justinaforfun@gmail.com řekl(a)...

Krasny odtien, mam velmi podobny, zvyrazni, ale nebije do oci :) ruze s efektom lip stain naozaj mozem, diky za tip!

Unknown řekl(a)...

Tuttobene: samozřemě bych ji občas nosila, i kdyby mi neseděla, abych mu dodala motivaci :D Stejně jako s parfémy - občas donese něco, co fakt nezvládám, tak to nenápadně po částech rozprodávám, on si toho stejně nevšimne, hlavně, že ubývá hladinka. Ale nikdy bych neřekla, že se mi něco nelíbí, to by mohlo vést ke smutným rozhodnutím, ať si takový věci kupuju jen sama :D
Justinaforfun: hrozně mě překvapilo, že je tenhle odstín tak univerzální :) A to jsem si vždycky myslela, že hnědý rtěnky jsou pro báby... vůbec, tahle je super :)

Okomentovat