27. března 2013

Magnesiová maska od Holika Holika

Chcete něco, co opravdu funguje na póry? 

Korejská kosmetika se těší pověsti, že úplně všechno je boží. Já tomu také podléhám. Bohužel ne všechno, co jsem koupila, opravdu boží bylo.

Nebojte se!

Tato maska je úplně boží!  



Už bylo načase o ní něco napsat, protože ji vlastním od září a bohužel ji už dodělávám. A bez mučení přiznávám, že je to jeden z mála produktů, u kterého je mi to líto... protože vím, že v nejbližší době ji opakovat nebudu. Je sice parádní, ale zároveň je toho tolik k vyzkoušení... a já nechci o nic přijít.

Medi-Medi Pack od Holika Holika seženete ve třech verzích:

1. VitaC pack s obsahem vitamínu C, který vám má zajistit jasnější a svěžejší pleť.
2. Acetyl pack se postará o zklidnění a vyčištění pleti.
3. Magnesium pack (ten mám já) vás zbaví rozšířených pórů a zredukuje maštění. 

Všechny stojí na roserose shopu necelých 8 dolarů (přičtěte poštovné nebo hledejte jinde - cena se nebude moc lišit) za 70 gramů. Nezdá se to moc, ale já mám ten svůj "pack" už od září a používala jsem ho celkem pravidelně; jednou za týden až čtrnáct dní, střídala jsem ho se stejně úžasnou papájovou maskou od Skin foodu. Posledních dva měsíce jsem na to bohužel moc nedbala, ale to nic neznamená, protože i těch 70 gramů masky vydrží dost dlouho, stačí opravdu tenká vrstvička. 

Jedná se o šedivou jílovitou hmotu (obsahuje sopečný jíl), která slabě voní. Po jílu. Kytičky nečekejte. Hmota je vtipně pružná... "bouncy". Je s tím docela sranda. 

Sranda ani sliby však samy o sobě nic neznamenají. Jak to funguje? Dámy a pánové, mohu říci, že to funguje v.ý.b.o.r.n.ě! Je to doposud má nejoblíbenější maska. (Což samozřejmě neznamená, že bude nejoblibenější třeba za půl roku, protože už mám na cestě nové korejské masky... ale zatím jsem opravdu nic lepšího neměla.) Maska se má ve slabé vrstvě nanést na obličej, nechat cca 10 minut zaschnout a smýt. Při zasychání nijak extrémě netahá. 
A po umytí nastane ten správnej fičák. Má pleť je nádherně sametová, rozjasněná, barva sjednocená, póry zredukované na minimum, černé tečky téměř nepatrné,. Je to pleť, na kterou by se nemusel dávat makeup. 
Do druhého dne je bohužel spousta věcí ve starých kolejích a bez makepu to nejde, ale už jen ten pocit, kdy ze sebe masku večer smyjete a vidíte svoje možnosti, je okouzlující :). 

Maska vás samozřejmě nezbaví černých teček ani ucpaných póru na delší dobu, ale ještě tak dva dny po použití se neděsím, když se podívám do zrcadla. Nehledě na to, že vždy po použití si musím celý večer sahat na tvář a kochat se tím, že i moje pleť může čas od času působit sametově a modelkovsky. 

Magnésiový Medi-Medi pack opravdu všemi deseti doporučuju. (Samozřejmě jsem nezkoušela všechno, takže nevím, jestli se i u nás nedá sehnat něco podobného s jílem; slyšela jsem například dost chvály masku z francouzského jílu od Nobilisu, tu chci taky zkusit.). Příště si dám asi tu vitamínovou a uvidíme, jestli mě taky tak nadchne. Ale až dodělám čertvě objednanou masku od Misshy. Na cosmetic-love teď totiž mají na Misshu slevy, tak se tam skočte podívat. :)






2 komentářů:

Nicola řekl(a)...

no ja mam doma od skinfood sparkling pore cream a tragedia ako naozaj,ja by som asi vyskusala tu vitaminovu ale mam trochu strach ci aj ta bude tak fungovat

Unknown řekl(a)...

Sparkling pore od Skinfoodu mám tuším takové to mini sérum, a máš pravdu je to úplně na nic :/

Okomentovat