11. března 2013

Alverde Winter rose

O této tvářence jste už určitě leckde četly, ale i já přidám svoji trošku do mlýna. Je z nové alverdí limitky Red/White. Bohužel si ani nejsem jistá, co dalšího přesně kolekce obsahuje, vběhla jsem totiž do DMka v Brně ve Špalku pět minut před kinem, protože jsem  neměla moc náladu korzovat s klukama po JRCečku a prohlížet si hry :)
A tvářenka mi padla do oka, chviličku jsem váhala (tyvoe, jestli něco FAKT nepotřebuješ, tak je to další tvářenka), takže jsem do kina dobíhala, ale teď jsem ráda, že jsem si ji koupila, protože je vážně boží. Když už nic z téhle kolekce, tak tvářenku si kupte.
Stojí 120 korun a pokud ještě máte jokera z lednové/únorové slevové knížky na 25 procent, přijde vás, stejně jako mě, na 90. 


Navíc miluju takové ty dark názvy jako "Winter rose" a podobně, prostě cokoliv, co evokuje poslední zvadlou růži na holém trnitém keři... jo, já vím, že takový věci se stávají jenom v Krásce a zvířeti... a nevím, proč takový věci vydávají na jaře... ale kdyby se tvářenka jmenovala Spring flowers nebo tak nějak, tak asi váhám o chvíli dýl. Ale Winter rose jsem nemohla odolat. Nemohla



Je to hluboká studená růžová (na popisování fuchsiových podtónů mě moc neužije; je to prostě krásná barva :), nesmírně slušivá, nádherně univerzální - teď na jaře mi dělá radost, protože mi připadá rozkošně (ale ne naivně) jarní, ale využiji ji i na podzim a v zimě, protože to zase vynikne její temnější stránka - zrůžovělé líce od chladu poté, co jste se vrátily z bloudění temným lesem. A možná jste tam našly i tu růži. 

 Tvářenka je krémově pudrová, dá se nanášet prsty (je skvěle pigmentovaná, takže stačí tři ťupnutí), samozřejmě se dá vrstvit a překvapilo mě, že poměrně dlouho vydrží. Slabě, typicky alverdovsky voní, ale musíte do ní zabořit nos, takže ani citlivější nosíky se neurazí.

Momentálně používám jenom ji... ostatní tvářenky v šuplíku pláčou. Ale co můžu dělat, když je tak krásná? Doufám, že se vám nezvedá žaludek z té radosti a lásky, co tu šířím... nechtěla jsem mít duhovej kosmetickej bloček... ale jsem z ní fakt nadšená. Kupte si ji. 
(Příště napíšu něco haterského, ať to vyrovnám... na mou duši. :)




6 komentářů:

Tina řekl(a)...

Ta barva je super, nedivím se, žes neodolala.:o) Taky jsem nad ní přemýšlela, ale vzhledem k tomu, že mám ještě nějakou tu tvářenku i do zásoby, tak si musím počkat...ach jo..

moon řekl(a)...

nie som velmi na tvarenky ale ta farba je vazne velmi pekna :D

Unknown řekl(a)...

Tina: nezapomeň, že je to limitka, pak už nebude :D
Moon: je to skvělá barva, po tvářence Cabana boy od theBalm můj favorit. Kdybych měla mít jednu, vyberu si jednu z těchhle dvou :)

CosmeticsAndThings řekl(a)...

furt kolem ní chodím a stále odolávám, já prostě nevím no

eM řekl(a)...

Ta tvářenka vypadá moc dobře - fuchsiové odstíny já můžu. A vypadá to na hodně muziky za málo peněz, jak to tak čtu. No nalomila jsi mě, abych se příště u Alverde zastavila :)

MichaelaGaz řekl(a)...

Oooch, mala by som si od nich nejakú zakúpiť, mam len ich krémové a tie sa mi teda veľmi nepáčia :/

Okomentovat