22. ledna 2013

Řasenka Sexy pulp od Yves Rocher

Moje milovaná Missha (zde) je po šesti měsících kompletně fuč, takže jsem sáhla do zásob a vytáhla novou. Řasenku Sexy pulp od Yves rocher jsem dostala před pár měsíci jako dárek k nákupu, běžná cena je podle webu 350 korun. Ugh. 


První, co mě při pohledu na Sexy pulp napadlo, bylo, že je to děsnej klacek. Viz. fotky dole vedle Misshy. Mně se tenhle tlustej design řasenek nelíbí, normálně si je nekupuju (ani Maybellinky ani Rimmelky, prostě mi to přijde hnusný), ale zadarmo, neberte to :).
Nožička s kartáčkem je krátká, asi dvou třetinová oproti Misshe, na kterou jsem byla zvyklá, takže zpočátku jsem měla problémy se s ní nalíčit. Nezvyk, který se poddá; ale bylo to nepříjemné.
Další věc, na kterou jsem měla problém si zvyknout, je kartáček. Vlastně mi to s ním nejde pořád. Je hezky hustý a tvarovaný, nabírá akorát tak barvy (jen špička se musí vždycky otřít), ale je obrovský. Nalíčit si řasy ve vnitřním koutku nebo spodní řasy - pro mě nemožné. Dost často si s ním hrábnu vedle, pak jsem celá od řasenky. Ok, tohle je moje osobní nešikovnost. Ale je to taky osobní recenze, takže body dolů.



Řasenka má za úkol vytvořit vám oslnivý objem, což docela splňuje. Já mám docela nanicovaté řasy, které nikdy nebudou vypadat oslnivě, ale Sexy pulp z nich dokáže vytvořit něco, co už nejspíš lepší nebude. Řasenka neslepuje a hezky řasy pročeše. Za  efekt tedy palec nahoru, s tím jsem spokojená. 

Zatím tu tedy máme nešikovnou řasenku, která odvádí hezký výkon. Bohužel tím to ale nekončí: 

Yves Rocher slibuje dvanácti hodinovou výdrž. CHA! Právě výdrž tu je největší průser. 
Víte, já jsem se namlsala tou Misshou. Byla jsem zvyklá ráno se nalíčit, půl dne vzpouzet po městě, jít cvičit, osprchovat se, dát si odpoledního šlofíka, večer vyrazit do víru nočního života a po návratu domů najít řasenku neporušenou, natož mít pod očima nějaký černý kruhy! 

A tohle? Nalíčím se a za pár hodin vypadám jako panda. A to nemusí ani pršet ani být vlhko. Sexy pulp pouští fakt děsně. Pouští stejně jako jedna řasenka od Essence, kterou jsem si kdysi koupila jako znouzecnost a pak jsem se bála ji používat. 
Nejhorší pak je, že sice pouští, ale zároveň jde hrozně špatně odlíčit. Nepoužívám sice speciální odličovače na oči, všechno stáhnu tím samým, ale blbuvzdorná Missha šla dolů málem i obyčejnou vodou, Sexy pulp můžu drhnout jako blázen a panda zůstává pandou.

Si říkáte, co se mi to kecá, když jsem si navykla na korejský vychytávky a že srovnávám nesrovnatelný? Tak to pro vás mám ještě jednu specialitku, Missha přijde tři až pět dolarů, yves rocherovskej propadák na tři sta padesát korun. 

Znáte Sexy pulp nebo jinou řasenku od Yves Rocher? Máte s nimi lepší zkušenosti?


5 komentářů:

Michaela řekl(a)...

Koukala sem po ní, ale neodvažuju se jí koupit. Jedna ta cena je pro mě trochu mimo. Když řasenka tak do ttřístovek a taky dekorativka od YR jde mimo mě tak nějak celkově. Tam jedině tak pečující...:))

Unknown řekl(a)...

Přesně tak, jejich dekorativka imho odpovídá kvalitou tak do dvou stovek, mají to přepálené jako prase :/ Kromě té řasenky mám od nich ještě tužku na oči a ta je taky na dvě věci, ale stála se slevou 40,-, takže ji používám na doma :) Ale jejich pečující serepetičky mám taky ráda :)

Anonymní řekl(a)...

Já už jí mám tedy koupenou po třetí a jsem s ní nadmíru spokojená. Je to zvláštní, ale mně osobně vydrží klidně i přes cvičení a večerní kalbu, aniž by se rozmazávala, dokonce i přes noc a ráno se probudím bez pandích oček, už se mi na ní ptala nejedna kamarádka, co používám za řasenku ;) Mně nejvíc vyhovují právě silné kartáčky, ty úzké moc ne, ale zvažuji, ze bych se mohla poohlednout po nějaké jiné na zkoušku :-)

Anonymní řekl(a)...

Mimochodem uznávám, že já na YR nedám dopustit, mám od nich tak 80 věcí minimálně, takže jsem na ně možná trochu zatížená :D Ale je pravda, že dekorativku mají docela cenově přepálenou, nejlepší z toho jsou asi rtěnky, nelezou do vrásek, voní a mají krásné svěží (takové přirozenější) tóny, a ty zase tak drahé nejsou, mám jí třeba za 120 ;) Z dekorativky od nich kupuji jen řasenku a rtěnky ;)

Veru.tepla@seznam.cz řekl(a)...

Ahoj,zrovna jsem narazika na tvou recenzi řasenky a musela jsem se usmát,mam úplně stejný nazir a dokonce jsem použila i stejně přirovnání s pandou a to jsem předtím žádnou recenzi nečetla. Verenisleben.blogspot.cz

Okomentovat