15. prosince 2012

Senzabox za prosinec (aneb honem než s tím přijdou všichni)

Normálně bych o tom nepsala, ale tak velice mě šokovalo, že mi pošťák krabku tentokrát opravdu přinesl, dokonce v sobotu a ráno (jo, válela jsem se ještě v posteli), že jsem to napsat musela.
Je to můj první senzabox, objednala jsem ho trochu vychcaně, protože jsem předpokládala že to té srandě minule by se ten "vánoční" mohl vyplatit :).
Krabici jsem nefotila, protože jsem se do ní vrhla jak neurvalá, ale je pěkná, červená, na drobnosti se bude hodit a určitě ji uvidíte ještě stokrát :).

Co tam teda bylo:


Hned po otevření krabky se na člověka zubily dvě zubní pasty s kartáčkem Sensodyne. Ale mám docela radost, cestovní zubní pasty a kartáček se hodí vždycky, i když to spíš působí takovým praktickým dojmem, asi jako byste dostali pod stromeček žehličku, takže už vidím, jak budou lidi nadávat. :D (Ale co... já taky loni nadávala, když jsem na Vánoce dostala samý nádobí a povlečení, to člověka za srdce moc nechytne, takže chápu. :)

Mini rtěnka MUFFE v nejdokonalejším odstínu N15 - už teď vím, že ji chci velkou. Tak dokonalou přirozenou červenou jsem ještě neměla. Ááá... jestli slyšíte cvakání, tak to jsou moje rozklepaná kolena.

Dermacol báze & make-up 2v1 - tosisnadělajíprdel. Hádejte, jaký je to odstín? Správně. Zase jeden z těch tmavých, co se neprodával. No nic, možná někomu sedět bude, možná bude v létě sedět i mně, ale na to budu muset počkat do léta a i tak pochybuju. Ale přeci jen mám malou radost, a sice až vyzkouším tu proslulou bázi, o které všichni tak básní. Za tuhle polovinu výrobku tedy yes!  (Velice subjektivní yes, protože ti, kteří mají bázi z jednoho z minulých boxů, asi budou naštvaní dvojnásob.)

Růžový krém dr. Hauschka - to je ten zázrak na suchou pleť, ne? Hm... Třeba se osvědčí v mínus dvacítkách.

Bonacure Oil miracle - z tohohle mám velkou radost, oleje na vlasy používám ráda, tak uvidíme, jak se osvědčí tenhle. Momentálně mi dochází můj argaňák od z.one concept, takže Bonacure přichází vhod na ozkoušení, co si třeba pořídit dál. 

Vůně So elixir purple od Yves Rocher - FOK. Zrovna minulý týden se mi konečně podařilo prodat svůj stávající flakon, protože mě vůně přestala po dvou týdnech bavit. Vyhodíš ji dveřma, vrátí se oknem. Ale budiž, opět přimnouřím oko, větší radost by mi sice udělala jiná miniatura (když zůstanu ve vodách YR, tak třeba Voile D´Ambre nebo Iris Noir by mě vůůůbec neurazily), ale aspoň si budu čichově připomínat letošní dovolenou, kde jsem ji používala. 15 ml není tak moc.

A flitrová taštička Dermacol - malá, ale kupodivu celkem prostorná a já nikdy nenosila taštičku v kabelce, polní šminky mívám rozsypané všude a pak je půl hodiny hledám, když potřebuju něco opravit, tak si konečně vyzkouším, jaká je to s taštičkou pohoda. 

Celkový dojem - well, zatím nevím, jak se jednotlivé věci osvědčí, ale momentálně spíš pozitivní. Zároveň ale říkám, že si teď nějakou dobu žádné boxy kupovat nebudu, minimálně do doby, než přestanou do všeho dávat tělová másla nebo dokud nespotřebuju všechny vzorky, protože takhle se mi akorát hromadí a na většinu za ten měsíc stejně nesáhnu, protože si vždycky říkám "to se mi bude hodit až někam pojedem", pak zrovna nikam nejedem, však to znáte... :)

Co říkáte na váš senzabox vy? 

11 komentářů:

Mila de Illusoire řekl(a)...

Taky jsem koukla u Levanudule, že pošta doručuje i v sobotu!:D Mě by potěšil ten krém od Hauschky, ten je totiž fakt super a ještě rtěnka MUFE:) Ten tmavý makeup od Dermacolu je trochu mimo, to by mě taky naštvalo:(

M. řekl(a)...

´Hrozně mě štve, že jsem si ho neobjednala:(( Tenhle senzabox je užasný jak balením tak obsahem, jen ten make-up stojí 300 Kč, takže mě překvapuje kolik věcí v něm je:))

Anonymní řekl(a)...

Mila: normálně v týdnu mi nedoručí nic a o víkendu mě tahají z postele :D. Ale mám radost, že pro to nemusím na poštu, to mě vždycky úplně vyšťaví, nesnáším fronty :/
Minneye: je fakt, že když si posčítáš ceny, balík má vysokou hodnotu, ale ten tmavý makeup si mohli nechat od cesty a nedělat z boxu odpadkový koš věcí, které se v obchodech neprodají :/

Unknown řekl(a)...

Ahoj, zvu tě na můj blog, kde právě probíhá Giveaway. Nechceš se zúčastnit? :)
http://beauty-blog-blog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

levanduleodlutense řekl(a)...

tosisnadělajíprdel...tohle jsem si říkala s tím makeupem:-D A ta rtěnka je fakt boží:-D

Tezz řekl(a)...

Prosííím, už jsem to psala u Levandule... Počkej příště pár dní. Nám ostatním mimopražským (?) doručuje pošta až v pondělí/úterý a už mám zkažené překvapení. Aspoň ten článek s fotkama dej skrytý a teprve po rozkliknutí "číst dále"... :( Chodím na beauty blogy každý den a už to nestihnu zavřít, když hned na začátku vidím fotky :)

Unknown řekl(a)...

Tezz: nenapadlo mě to :( Moc se omlouvám, příště to budu dělat, jak říkáš.

Tezz řekl(a)...

V pohodě, ono to stejně teď bylo nějaký divoký i co se týče komentářů na FB :) Ale díky za příště! :)

Blondýna řekl(a)...

za me zklamani... neprijde Ti ta tasticka ohrome neprakticka tema glitrama? To se bude v kabelce do vseho zachytavat a vsehno se bude zachytavat do toho... :-(((

Unknown řekl(a)...

Blondýna: no, byla jsem s ní dvakrát venku a nic se do ní nezamotalo, takže za mě v pohodě. Ale je fakt, že na šále nebo svetru by to záděry udělat mohlo, ale ty jsem zrovna do kabelky nedávala. Takže za mě zatím v pohodě, dál uvidíme :)

Anonymní řekl(a)...

Já jsem spokojená. :-) Make-up super (i odstín mi vyhovuje), rtěnka naprosto úžasná (dokonce se mi trefili i odstínem (takový už několik měsíců sháním), parfémová voda taky super (původně jsem ji chtěla dát mamce, ale nakonec si ji nechám na nějaký svátečnější události). A vzorečky napůl rozdám. Takže za mě dobré.

Okomentovat