26. prosince 2012

Čokoládový krém s konopím

Považuju se za velkou sběratelku všelijakých čokoládiček. Ty opravdové moc nemusím. Nepohrdnu, ale že bych bez pásku Milky nepřežila den... raději slaninu :). Ale jakmile je čokoládička v krémíčku = GIMME!
Taky miluju malé vesnické drogerie, kde se dá najít ta nejobskurnější z obskurní kosmetiky. Kdepak Balea a Garnier...




Herbavera je česká značka, kde musí být fakt veselo, protože slušně ujíždějí na konopí. Ne, že bych sama byla nějakej hašišák, jsem spíš takovej ten drsňák s plnou hubou keců, kterej když uvidí pravou marihuanu, maximálně si k ní ze zdvořilosti přičuchne, aby mi z toho náhodounebylošpatýnko! Ale krémíčky s trávou jsou mi jakýmsi způsobem sympatické.

Navíc když obsahují i čokoládičku!

Krém je řidší, lehce našlehaný a zároveň jakoby olejový, při kontaktu s lidským tělem začne tát a klouzat. Celkem dobře se roztírá i vstřebává. Zvláštní je, že nezanechává pocit mastnoty ani špatně vsáknutého krému, ale přesto na kůži zůstane jemný  film, jako byste se natřely spíše olejem než krémem. Dělá to takový ten sexy vláčný odlesk :). (Nejspíš si jeden herbaveří krém pořídím i na léto, kdy ten efekt lépe vynikne.)
Hydratuje středně, nic pro tresky, ale normální pokožce to postačí. Zvláštně voní, čokoláda je samozřejmostí, lehce v tom cítím i to konopí a jakýsi větrový nádech... rozhodně je to příjemné. Na kůži každopádně vůně dlouho nevydrží, do deseti minut je všechno pryč.

250 mililitrů mě stálo asi padesát korun, což je parádní cena za tak dobrý krém. Ucházející je i složení, konopný olej a kakaové máslo má na třetím a čtvrtém místě (nějaké silikony a ošklivý minerální olej jsou tam taky, ale s některými jinými pavýtvory kosmetického průmyslu se to nedá srovnávat).


Herbavera má u mě palec nahoru, líbí se mi i to balení, které skoro ani nevypadá, že jste to koupili v Jednotě... jen mě trošku rozladilo, že se pod víčkem nenachází žádná stříbrná fólie ani ochrana, což se sice hodí, protože můžete krém očuchat už v obchodě, ale když si zase představím, že to toho mohl strkat čumák každej... nic moc.

V každém případě za tenhle krém se přimlouvám, je příjemný a levný a určitě to není poslední kelímek, který u mě skončil. Máte s něčím od Herbavery zkušenost?




6 komentářů:

MissBB řekl(a)...

S touhle značkou zkušenost nemám, ale konopí v kosmetice mám moc ráda, takže tohle je dobrý tip, kde příště lovit :-)

trb řekl(a)...

jéj a já si myslela, že ten krém bude hnědý jakože čokoládový!

Unknown řekl(a)...

Trb: tak to by se mi taky líbilo :)

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, dovolím si komentář přímo od výrobce. Děkuji za chválu i připomínky. Krém byl původně vyvinutý v lákavé, čokoládově hnědé barvě. Nakonec ale zůstal tradičně bílý, protože jsme měli obavu z obarvování oblečení a ložního prádla. Ochranná folie je bohužel dosti cenově náročná na pořízení aplikačního zařízení a zatím na ní při zachování kvality výrobků a přijatelné ceny nezbývá, ale pracujeme na tom.
Přejeme mnoho spokojenosti s našimi výrobky.
Jiří Krs jednatel 3K s.r.o.

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Dobrý den,
děkuji za Váš komentář :). Fólie je jenom technická záležitost, samozřejmě, s kvalitou samotného krému to nemá co dělat. Spokojenost je na místě a také doufám, že se dostaví i s dalšími výrobky, které chci vyzkoušet (zbývá jen zase natrefit na nějakou prodejnu, kde je mají). Také Vám přeji spoustu spokojených zákazníků, zasloužíte si je :)

Okomentovat