27. listopadu 2012

Rose essence blusher od Skin foodu

Začíná se mě zmocňovat posedlost tvářenkami. Není to moc praktické, protože zrovna tvářenka je produkt, u kterého se musíte pár let snažít, abyste zahlédli dno. Kór, když jich máte pět... nebo deset. 
Ale kdo by odolal roztomilé růžové plechovčičce s růžičkou? To je i na moji temnou metalovou duši moc velké sousto. Jdeme na ni :).


Jak už jsem řekla, tvářenka se skrývá v naprosto dokonalé plechovce (v růžové plechovce... kolikrát to mám ještě opakovat? *_*), produkt je až úplně na dně a většinu obalu vyplňuje... rozkošná pidilabutěnka. Navoněná! (Headshot!) 
Celé to voní po růžích (houbička i samotná tvářenka), připomíná to ten bulharský olejíček, růžový reliéf je vyrytý i v tvářence, no vyhráli si s tím dost. Aspoň co se týče zevnějšku. Vnitřek mi ze začátku moc po chuti nebyl, nicméně... počkejte si na to.

Jde o to, že tvářenka je tvrdá, a když říkám tvrdá, myslím tvrdá. A nehorázně slabě pigmentovaná. Štětcem ji nedokážu nabrat ani kdybych se na uši stavěla. Je sice pravda, že nemám žádné V.I.P. štětce, ale u jiných věcí jsem s nimi nikdy neměla problém, dokonce ani u zapečených stínů. Takže je opravdu problém v nich? Nevím, nevím. 
K aplikaci tedy používám přiloženou labutěnku. Kupodivu to není taková katastrofa jako u většiny přiložených aplikátorů, naopak to s ní jde dobře. Postup je následující: nacpat labutěnku do tvářenky a chvíli jí tam silně šmrdlat. Nebojte se přitlačit. Poté přitisknout na tvář a začít přejíždět. Nebojte se přitlačit! (Pro člověka, který je zvyklý chodit po špičkách kolem tvářenky Alverde (odkaz), je to šok.) No, a pak se vám na líci objeví jemňounký, nevinný, slabě růžový nádech. Myslím, že s touhle tvářenkou to nepřeženete ani kdyby jste chtěly. 
Vlastním odstín 01 purple a váhala jsem, jestli ta fialová nebude přehnaná, ale není. Ať vypadá na fotkách a v krabičce jakkoliv, na tvářích dosáhnete jenom nenápadného, narůžovělého blushe. Tvářenka obsahuje i jemné třpytky, takže lehce rozjasní (já už při ní nepoužívám rozjasňovač), ale zároveň nebudete vypadat jako diskokoule. Já třpytkaté nerada, ale tahle krásná.
Jak mě překvapila pigmentací (negativně), překvapila mě i výdrží (pozitivně). S tvářenkami mám problém, nad čtyři hodiny je to už zázrak, tahle dává bez problémů pět a víc. 

Zda-li bych ji doporučila - no, je rozkošná, krásně voní a pěkně drží. Delším používám se jakoby "rozdrbala" a ani nanášení není taková hrůza jako na začátku; na štětec pořád nemám nervy, ale houbičkou to už jde dobře. Takže se nakonec stala z černého koně mojí nejoblíbenější tvářenkou. Po počátečním "ten šmejd prodám" (ale párkrát to s ní zkusím, co kdyby náhodou) jsem si uvědomila, že ji nedám z ruky. Je skvělá.




7 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

ta barva vypada naprosto uzasne - k nakousnuti!!

Anonymní řekl(a)...

To ano, je fakt nádherná, dokonale zimní :)

Mila de Illusoire řekl(a)...

No to je nádherné a ta labutěnka :)

tuttobene řekl(a)...

řekla bych, že to co není úplně z počátku košer a postupně si k tomu člověk najde cestu, z toho se pak stává spojenectví na hodně dlouhou dobu:) Tvářenka je krásná. Kde sis ji obstarala?

Anonymní řekl(a)...

Mila: přesně, parádní hračička :)
tuttobene: už jsem si říkala, že to bude první korejská věc, kterou nepochválím, a zase mě ta Korea převezla :) Kupovala jsem ji na roseroseshop.com/ ale myslím, že víc se vyplatí z ebaye třeba od rubyruby76 ( http://myworld.ebay.com/rubyruby76?_trksid=p2047675.l2559 ) s free shippingem. Určitě se dá na ebay sehnat i jinde, ale s rubyruby mám dobré zkušenosti .)

trb řekl(a)...

mám doma (dokonce i ten samý odstín) a musím říct, že mě strašně zklamala tím, jak je maličká. ta plechovka je spíš plechovečka a tvářenky je tam až na dně... ale ještě jsem ji nezkoušela.

a taky mám poznámku k tvému úvodu. co teprve člověk, který má doma tvářenek asi padesát. ehmehm nechci na nikoho ukazovat. každopádně já už to vidím tak, že někdo sbírá známky a já sbírám tvářenky... vítej do klubu!

Anonymní řekl(a)...

Trb: mně naopak nevadí, že je maličká, ono s tím, jak je tvrdá, mi stejně vydrží pár let :). Ale je fakt, že na gramáž jsem se ani nedívala. No, možná se nad ní taky smiluješ, až ji vyzkoušíš :)

Okomentovat