3. listopadu 2012

Jedenáctkový tag

Dotazník, který určitě všechny znáte, nějakou dobu jsem váhala, zda si ho udělat dobrovolně (přikláněla jsem se k možnosti, že radši spíš ne), ale po označení od Beauty of body and mind se už tomu nedalo vyhnout. Tady tady ho máte: 



11 ZAJÍMAVOSTÍ O MNĚ (snad budou aspoň trochu zajímavý :)

1. Jako malá jsem si vymlátila přední zuby a teď je mám z poloviny domodelovaný plombama; naštěstí to nikdo nepozná.
2. Kdysi jsem sbírala tradiční oděvy z exotických zemí: Čína, Japonsko, pár let zpátky mě to přestalo bavit, všechno jsem rozprodala a nemrzí mě to.
3. Mám fóbii z kadeřnic, jsem nervózní, když si se mnou chtějí povídat a nedají se odradit tím, že se nezmůžu na jinou odpověď než ano/ne.
4. Ze stejného důvodu asi nikdy nepůjdu ani na masáž.
5. Nedokážu se vzdát starých: lahviček od parfémů, voňavých tubiček od balzámů na rty, prospektů z cest, roztrhaných map z výletů, jsem hroznej hromaditel :(.
6. Když úplně skončil Harry Potter, připadala jsem si, jako by ve mě něco umřelo.
7. Občas zalžu kamarádům, že mám hodně práce / bolí mě hlava / spadla jsem ze schodů / zaútočil na mě maskovanej Arab a svázal mi tkaničky dohromady, abych s nima nemusela chodit ven a mohla si doma číst.
8. Nikdy bych si nepřičichla k orchideji... takovej květ vám musí ukousnout nos raz dva.
9. Ještě jedna k mému srabáctví: když už fakt nutně musím v noci na záchod, porozsvěcuju všechna světla a když se vracím, tak běžím a v běhu je za sebou zhasínám, abych nemusela v setmělé místnosti zůstat ani vteřinku. Představuju si při tom, jak se za mnou ženou stvůry a už už na mě hrábnou kostlivým pazourem.
10. I když jsem posera jako vyšitá, záhadologický časák nebo knížku si neodpustím nikdy, ačkoliv vím, jaké to bude mít následky.
11. Zbožňuju jasmínovej čaj, který všem lidem v mém okolí chutná jako voda z truhlíku.



11 OTÁZEK OD BEAUTY

1.) Co považujete za svůj velký úspěch? (je jedno jestli v osobním životě, ve škole, v práci, na blogu,...)
- Že se o sebe dokážu postarat sama a se vším si poradím (i když někdy potím krev), přestože má rodina byla (a pořád je) přesvědčená, že jsem neschopná kráva, která si bez jejich pomoci ani neopiluje nehet, a dávala mi (a pořádá dává) svůj názor patřičně najevo.

2.) Na které místo v ČR byste mi doporučily jet se podívat a proč?
- Mám hrozně ráda Moravský kras, takže bych doporučila je tam, a to kdekoliv, nejlépe pak všude :).

3.) Jakou vlastnost nebo dovednost byste rády měli, ale zatím se vám to nedaří?
- Chtěla bych umět kreslit, protože je to věc, která mě fascinuje. A taky proto, že pocházím z malířské rodiny a jediný, co zvládnu, je slámovej panáček a domeček jedním tahem.

4.) Jste spíš introvert nebo extrovert? A jak se to projevuje?
- Jsem neskutečnej introvert a samotář. Kamarádů mám dost a zvládám je, ale na nové si musím vždycky dlouho zvykat. I s těma dlouholetýma jsem občas nervózní, když nejsme min. ve trojici, protože ve třech je trapné ticho méně častým jevem než ve dvou.

5.) Jaké bylo vaše nejvíc kuriózní rande?
- Tak tady asi zklamu, moc jsem nerandila. Možná když jsem si kdysi dávno vyšla nějakým diskantem v takové té třpytivé jamajské mikině, co se kdysi nosily, a snažila se ho namotat na Blind guardian. Jeho oblíbenej song byl Noma noma jej od Ozone, takže jsem zamířila domů autobusem, co jel do jiný vesnice (Ostravák se v dědinských autobusech nevyzná), protože jel o hoďku a půl dřív než ten můj.

6.) Jaký zážitek byste označily za nejsilnější ve vašem životě?
- Když mi byly čtyři, vmáčkla jsem se za skříň ve strachu před pavoukem a taťka naznačil, že ho po mně háže. Ten hysterák bych vám nepřála. :D Taky mě to naučilo neschovávat se nikdy tam, odkud se nedá pohodlně zdrhnout někam jinam.

7.) Přináší vám blogování také nějaká negativa?
- No, asi že to žere čas, ale stejně bych ho promrhala jinak. A taky to žere prachy, ale ty bych beztak stejně prochlastala.

8.) Které vlastnosti byste u svého partnera nikdy nesnesly?
- Kdyby si u mě neuměl vydobýt respekt. A taky kdyby byl stejně tvrdohlavej jako já, protože to bychom spolu už po první slovní neshodě nikdy nepromluvili a byl by konec. :D

9.) Jak si představujete ideálně strávený týden, pokud byste měly neomezené možnosti?
- Nad tímhle jsem asi nikdy nepřemýšlela. Týden by nestačil na všechno, co chci, takže bych se možná napojila na nějakou konzoli a prožila pár indiana jonesovkých dobrodružství ve virtuální realitě.

10.) Je ve vašem životě někdo, koho obdivujete a chtěly byste být jako on? Pokud ano tak v čem?
- Obdivuju svého přítele a asi bych chtěla všechny jeho vlastnosti :D. Zápal pro věc, pracovitost, schopnost okouzlovat lidi. Někdy si vedle něho připadám jako dobře nalíčenej, ale pořád odstrašující pochmurnej nerd... moment, já vlastně jsem odstrašující pochmurnej nerd :D.

11.) Jaké 3 vlastnosti má podle vás typická bloggerka? (pokud se to podle vás dá říct?)
- Je chamtivá. Chamtivá a ještě jednou ch.a.m.t.i.v.á. (Pokud to beru podle sebe :D)




11 OTÁZEK ODE MĚ
1. Od koho jste se naučily o kosmetice?
2. Jste pověrčivé?
3. Máte nějakou osudovou píseň, na kterou stačí, když si vzpomenete a pak ji do večera neumíte vyhnat z hlavy?
4. Co říkáte na zelené body u Yves Rocher?
5. Máte nějakou knihu, u které pravidelně brečíte?
6. Vaše oblíbená vůně? (Nemusí být jen parfém, ale třeba i jídlo, květina, esenciální olej...)
7. Co vy a obchodní centra? Máte nějaké oblíbené a nějaké, které bytostně nesnášíte?
8. Máte nějaký film, který si pravidelně pouštíte v určitou roční dobu? (Já například každý rok na přelomu října/listopadu koukám na Ospalou díru.)
9. Matika nebo čeština?
10. Vtipná historka, která je vtipná až po jisté době a když se stala, tak jste se jí moc nesmály?
11. Jak snášíte, když vám někdo, komu do toho vůbec nic není, ale zároveň ho nechcete urazit posláním do prdele, říká: "Proč si to kupuješ? Mně totiž přijde absolutně zbytečné utrácet za něco takového!" (Mám totiž kámošku, která takto komentuje svíčky a veškerou kosmetiku nad stovku a chci znát tipy, jak na ni :D).




KOHO OTAGUJU?
Tady se omlouvám, ale nikoho, protože jsem absolutně ztratila přehled, kdo tenhle tag dělal a kdo, ne... takže pokud jste to ještě nepsaly a chcete, považujte se za otagované :). Nebo můžete na to, co vás zaujme, odpovědět v komentářích :). 

Anita

7 komentářů:

Evelin řekl(a)...

Moc hezké odpovědi! Já už odpovídala na svém blogu na jiné otázky, ale tvoje se mi taky líbí, tak to zkusím ve zkratce zde :-)
1. Od koho jste se naučily o kosmetice? Od nikoho, jsem těžký samouk :-)
2. Jste pověrčivé? Jak na co a jak v čem... Pátek 13. mě nechává chladnou, ale černé kočky nemusím :-)
3. Máte nějakou osudovou píseň, na kterou stačí, když si vzpomenete a pak ji do večera neumíte vyhnat z hlavy? The Calling - Wherever You Will Go
4. Co říkáte na zelené body u Yves Rocher? Tohle jsem vůbec nevěděla, co jde, musela jsem si to vygůglit a přijde mi to dost uhozené pravidlo a omezení. Ale asi to mají v marketingu podchycené...
5. Máte nějakou knihu, u které pravidelně brečíte? Pýcha a předsudek
6. Vaše oblíbená vůně? (Nemusí být jen parfém, ale třeba i jídlo, květina, esenciální olej...) levandule a kolínská mého může
7. Co vy a obchodní centra? Máte nějaké oblíbené a nějaké, které bytostně nesnášíte? Dá se Ikea považovat za obchodní centrum :-) jestli ano, tak to je můj oblíbený. Jinak obchodní centra jsou fajn, že je tam moc obchodů a nemusíte běhat po celém městě, ale nevyhledávám je, vadí mi davy lidí.
8. Máte nějaký film, který si pravidelně pouštíte v určitou roční dobu? (Já například každý rok na přelomu října/listopadu koukám na Ospalou díru.) Hříšný tanec, Ospalá díra (stejně jako ty), série filmů Saw
9. Matika nebo čeština? čeština!!!!
10. Vtipná historka, která je vtipná až po jisté době a když se stala, tak jste se jí moc nesmály? Moje první hodina co by pedagoga.
11. Jak snášíte, když vám někdo, komu do toho vůbec nic není, ale zároveň ho nechcete urazit posláním do prdele, říká: "Proč si to kupuješ? Mně totiž přijde absolutně zbytečné utrácet za něco takového!" (Mám totiž kámošku, která takto komentuje svíčky a veškerou kosmetiku nad stovku a chci znát tipy, jak na ni :D). Snáším to špatně... odpálkovala bych ji tím, že mi levnější nesedí a měla jsem z ní vyrážku

Vivi řekl(a)...

Tak to jsem se pobavila. Tyhle tagy mají úžasnou moc úplně člověka vtáhnout do života "tagisty" ;-).
Vivi

tuttobene řekl(a)...

Kočičko, jednoznačně raději bloguj (bod č.7) Stejně jako Evelins a Vivi jsem to přečetla jedním dechem :)

Unknown řekl(a)...

hezký blog, krásné recenze a ještě krásnější desgin blogu :) jsem tvojí novou pravidelnou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog :) byla bych moc ráda kdyby si také byla mojí čtenářkou na mém blogu onlygirlnn.blogspot.com :))

Anonymní řekl(a)...

Děkuju mockrát za komentáře, udělaly mi radost :)

Evelins: Ikeu mám náhodou taky ráda, vždycky jsem si říkala, co na ní ti lidi mají, pak jsem tam jednou jela taky a od té doby se vždycky těším :)

Nikola: děkuju, určitě se podívám :)

Ilga řekl(a)...

Skvělej článek, už jsem ho četla ale nestihla jsem komentář:) A teď k těm otázkám:)
1.) O kosmetice jsem se naučila sama, protože nemám v okolí vůbec nikoho, koho by zajímala:)
2. Asi celkem ano:)
3. Beth od Kiss :)
4. U Yves Rocher jsem teď nakupovala poprvé, takže nevím, co jsou to zelené body:)))
5. Slepičí polévka pro duši
6. Miluji vůni vonných tyčinek, hlavně santalové a pačuli, mám to spojené s jógou a tak:)
7. Nejradši mám Palladium, které většina lidí nesnáší:) O nějakém, co bych neměla ráda, nevím:)
8. No moje podzimní klasika je Amelie z Monmartru a vánoční klasika je Císařův pekař:))))
9. Čeština:)
10. Honem mě žádná nenapadá, spíš samé tragické :D :D
11. Tak s tím bych to strašně ráda poradila, já bych někoho takového asi bacila po hlavě:D :D Ale teď na vejšce mám spolužačku a jak jsem ve společné třídě měsíc, tak kdykoliv přijdu v botech nebo kabátku který nezná, hned se ptá jestli to je nové. Nedokáže pochopit, že mám třeba 5 kabátů a troje kozačky, přitom některé ty kabáty mám už třeba 5 let. A mě to šíleně vytáčí, začínám na ní být alergická:D :D Takže to zatím řeším tak, že se snažím se moc nedostávat do její blízkosti:))))

Anonymní řekl(a)...

Aaah, ten poslední bod se mi taky stává, máš pravdu, je to hrůza. Dělají to hlavně doma, jezdím za rodičema asi 3x ročně a když se náhodou zapomenu a vezmu si trička, které neznají, tak to mám hned na talíři :/ Hlavně teda od babičky, která má za to, že kdybych si nekupovala tři trička za půl roku (štěstí, že nevidí ty šminky :D), ušetřila bych si na vlastní byt :D. Nejhorší je, že na babičku nemůžeš začít štěkat, ale někdy se fakt musím držet :D

Okomentovat