26. listopadu 2012

Jak jsem ztrestala Ladybox

Listopadový ladybox je už sice pass, ale teď, když už nadšení vyprchalo, chci s chladem profesionála v rychlosti shrnout, co pro mě jo a co ne. A aby to bylo aspoň trochu originální, ehm... budu za blogerku, co fotí odpadky. :D




Tělové mléko Yves Rocher
- zbývá mi ho ještě většina, ale mám z něho opravdu radost. Tělová mléka od Yves Rocher I like! Moc se mi líbí jeho vůně-nevůně, ideální, když nemám výjimečně chuť mazat na sebe přeparfémované čokoládičky a podobné :).

Tělové máslo NIP+FAB
- přiznávám, že jsem ho použila jenom jednou, je mi prostě líto dávat ho na sebe doma, kde mám dalších deset mazadel. Takže si ho nechávám na víkendovky. Jinak je ale bezva, připomíná mi moji oblíbenou čokoládovou Baleu (díky bohu, že jsem dostala vůni coconut latté, protože tropické vůně moc nemusím), to mi připomíná, že bych si ji měla zase koupit...

Tělové a obličejové máslo Reniu s vůní ananasu
- už jsem říkala, že nemám ráda tropické vůně? No, ale tenhle ananas mi kupodivu nevadí. Tahám ho s sebou v kabelce, je perfektní na ruce, občas jsem s ním namazala i celé tělo. Líbí se mi jeho tvarohovitá konzistence, byť se hůře roztírá. Je příjemně výživné a vůně vydrží na těle dost dlouho. Jedna z věcí, u které bych uvažovala nad plnou verzí, až budu mít rozmařilou náladu.

Masážní a koupelový olej Pure Fiji s vůní karamboly
- další mazadlo a další tropical. Fffuuuuuuuu! Nicméně po vyzkoušení se z tohohle oleje stal černý kůň ladyboxu. Do koupele ho nepoužívám, protože se jen sprchuju, ale pidiolejíček vyšel na šestero namazání celého těla. A je to s ním super pocit, mnohem lepší než s tělovým mlékem, cítím se taková vláčnější... asi je to dáno tím, že olejíčkem se musí člověk víc promasírovat, nestačí se jenom bezmyšlenkovitě namazat. Vzbudil ve mně zájem o tělové oleje, tak uvidíme :)

Tvářenka Fleur de Santé v odstínu Chesnut glow
- ten odstín plný třpytek byl fakt odstrašující, ale na tváři mě překvapil. Vůbec nevypadal tmavě ani se zbytečně neblyští. Výdrž u mě standardní, takže asi tři, čtyři hodiny. Její doba už ale minula, listí opadalo a místo cihlových tvářenek jsem dostala chuť na ledově růžové či fialové, tak se možná shledáme zas příští rok. Jinak se mi na rozdíl od ostatních moc nelíbí balení, ty divné, lesklé, světle modré panely mi připomínají starou dobrou totalitu... nejsem architekt, ale prostě to ve mě evokuje pocit, že jsou mi čtyři a jsme s rodičema na vánočním nákupu v Ostravě v Prioru a dáme si v tamější kavárně indiánka s kolou. Divný.

Řasenka Yves rocher 
- hrozně ráda bych ji vyzkoušela, ale řasenky mám v zásobě už dvě, takže jsem se s těžkým srdcem rozhodla věnovat ji kamarádce... jako vánoční dárek. Člověk ušetří :).

Taštička Fleur de Santé 
- bingo! Kdybych si ji kupovala sama, asi si takovej design nevyberu, ale jinak se hodí! Mám totiž jenom jednu velikou, ve které mám většinu dekorativky, a byl docela opruz to přerozdělovat nebo tahat s sebou všechno, když jel člověk jenom na víkend - takže jsem si říkala, že "už tento týden si musím jednu pořídit!" (Naštěstí jsem to nestihla) Taštička se mnou absolvovala už několik výletů a je moc fajn. 

Zdravé kakao 
- boží. Vyzunkla jsem ho hned. Tedy, kakao jsem měla jednou a pak mi to vyšlo ještě dvakrát do jogurtu. Nemám ráda sladké věci, takže jsem si chrochtala. Yum yum! 

Celkově tedy: byla jsem moc spokojená a krabka mi udělala fakt radost. Na druhou stranu musím říct, že... 4 mazadla na tělo v jednom balíku? Já se mažu furt, takže osobně mi to nevadilo, ale vemte si člověka, který se nemaže. Já dostat čtyři lesky na rty nebo květinové vody jakožto věci, které nepoužívám, tak krabku buď prohodím oknem nebo hořce zapláču. 
Jo, a další jsem si samozřejmě objednala taky. Už se na ni celá třepu. :D 


3 komentářů:

Blondýna řekl(a)...

Kakao bylo skvele to mas pravdu! :-)

tuttobene řekl(a)...

U nás se říká - kdo maže, ten jede:) A ty se očividně svezeš minimálně do Vánoc :D Líbí se mi to shrnutí po nějaké době. Přináší přece jen přehled víc pod drobnohledem a o produktech si udělám lepší obrázek. Díky!

Anonymní řekl(a)...

Pravda, pravda, budu z toho mazaná jako liška :D. A děkuju za komentáře :3

Okomentovat