11. října 2012

Ta mrcha!

Mrchou se myslí tahle růžová potvora, do které nejde vidět, kolik v ní ještě zbývá. 


Nedávno jsem tak pozorovala svoje kamarádky a říkám si (v duchu), že by to s tím makeupem a pudrem neměly tak přehánět, že vypadaj všechny jako masky. A abych nedopadla stejně, budu od téhle chvíle používat jen bbíčka. Pleť teď mám docela v pohodě, takže nějaký krycí sajrajty nejsou potřeba a osobně radši přiznám pupínek nebo červený flíček, než vypadat, že mám na sobě cenťák mejkapu. Takže vyházím zbytky makeupů, stejně je už v kosmetické taštičce suším tak dva roky a těžko říct, jestli už nebudou prošlý. Mám dobrý pocit jak ze sebe, tak ze svého Skin79 BBíčka, které mám už rok a pořád vypadá, že v něm neubylo (rozuměj: připadá mi furt stejně těžké). 

A pak mi ta bestie růžová dojde uprostřed dovolené!!! Já bych ten krám nejradši vyhodila z okna :(. No, sklopila jsem uši, začala předstírat, že žádné makeupové předsevzetí nepadlo a zamířila do první drogerky pro makeup. Je od Kika a nejsem úplně nespokojená (je v pohodě), recenze časem bude. Nové BB je už na cestě, taky od Skin79, ale tentokrát radši v tubě.
(A to jsem si ještě při minulé objednávce na roserose shopu říkala: mám si vzít i nový BB? Ale nééé, na co mi budou dva, v tom původním toho ještě zbývá dost. No, tak jsem se spletla.)

Toť k mému dnešnímu výlevu (jo, ulevilo se mi), měsíční prodleva tu byla proto, že jsem dokončovala projekt v práci (nejdřív dva měsíce flákání a před deadlinem se nechodí spát, žejo) a pak jsem byla na dovolené. Byť to tak vypadalo, nesekla jsem s blogem po dvou měsících. :) Pro dnešek bye! :)

4 komentářů:

trb řekl(a)...

haha. já s makeupem sekla před asi dvěma lety. a nevím, co se stalo, ale za poslední dva týdny jsem nakoupila dva makeupy. ne bb krémy, ale prostě regulérní makeupy, stejně se ovšem bojím, že je používat nebudu a zůstanu u bb krémů.

Unknown řekl(a)...

Trb: přesně ti rozumím, teď se bojím, že dopadnu stejně... poslední dobou jsem náchylná hlavně na výhodné akce všude možně (nevím, čím to je, útěcha při podzimních plískanicích?), musím se v obchodech pleskat po rukách :D

x řekl(a)...

Už taky pokukuju po novém balení BB... páč si nejsem jistá, jak odhadnout, že tohle stávající dochází (mám VIP Gold od Skin79)...
Ať nemusím po ulici chodit s papírovým pytlíkem na hlavě... :-D

Unknown řekl(a)...

Ta balení jsou rozkošná, ale zrádná :) Taky teď mám objednaný VIP Gold, jsem na něj zvědavá :).

Okomentovat