23. října 2012

Papaya yogurt mask od Skin foodu

Dneska si, milé kolegyně, představíme papájovou masku do Skin foodu. Je to moje první maska od Skin foodu a už na úvod můžu říct, že jsem si ji velice oblíbila a rozhodně vyzkouším i další (už mám pár vytipovaných, ale postupně :). 


Jedná se o výživnou a hydratační masku. Na obličeji se nechává deset až patnáct minut a pak se smyje. 
Konzistence je docela řídká a při nanášení to chce dávat pozor, aby vám to nekapalo na podlahu. Dá se to ale zvládnout, stačí nenabírat masky plnou hrst, ale po troškách :). Jde o nazelenalou hmotu se zelenými zrníčky, která nááádherně voní. I díky té vůni chci skinfoodích masek vyzkoušet co nejvíc, hlavně mě láká banánová, která se mi co do účinků moc nehodí, ale vonět musí božsky. No, třeba jednou.
Na obličeji je maska velice příjemná, nepálí, neštípe ani nepne, protože vlastně nikdy doopravdy nezachsne. Jen lehce zhoustne a zgelovatí, ale jednou jsem ji nechala na obličeji snad tři čtvrtě hodiny a ani tehdy nezaschla. To mi moc vyhovuje, nemám ráda, když mi masky v posledních minutách svírají obličej. 


A konečně k výsledkům: pleť je po použití jako znovuzrozená, nádherně hebká, naducaná a jasná. Dokonce i na chvíli vymaže póry; nemá sice za úkol je stahovat, ale pleť je po ní prostě tak hezká, že na ní nejsou ani ty póry. Kéž by ten efekt vydržel aspoň dva dny! Nepotřebovala bych ani make-up ani tónováky :D. 
Nuž, netřeba dál rozpitvávat, že jsem s maskou opravdu velice spokojená. Běžně používám čistící masky, ale tahle je pro mě skvělou volbou, když zrovna nemám akutní potíže s pletí, ale nějakou tu masku bych si přesto ráda dala :). Prostě univerzální vitamínová bomba pro obličej. 
Sice si ji zřejmě nezopakuju, protože Skin food jich má spoustu, a pokud chci zkoušet další, nemůžu opakovat jednu dokola, ale vám ji můžu s klidným svědomím vřele doporučit. :) 


4 komentářů:

trb řekl(a)...

tý jo, to jako vůbec nezní špatně. hele a nemáš vyzkoušený lioele shake pack? ten je totiž úplně nahoře na mém seznamu masek, co musím vyzkoušet. tak teď nevím, jestli mám lioele odsunout dozadu kvůli skin food nebo skin food počká?

Unknown řekl(a)...

Shake pack bohužel neznám, ale jestli ho máš na nejvyšším stupínku, tak bych řekla, že Skin food počká :) Já si chci už asi rok koupit od Skin foodu zahřívací sezamovou, tak ji mám na prvním místě mezi maskama, co chci vyzkoušet, a vždycky si nakonec koupím jinou a pak si říkám, proč se tak trápím (i když ty druhý masky jsou třeba taky výborný :) a bojím se, jestli na ni vůbec někdy dojde :D.

trb řekl(a)...

tak hele víš co, jak je to s těmi seznamy... já mám právě seznam a stejně nakupuji podle momentální nálady, co mě kde zaujme. jinak skin food zahřívací sezamovou mám taky na seznamu, díky za připomenutí... tak teď nevím.

Klara´s Point řekl(a)...

To zni dobre, diky za tip! :-)

http://klaraspoint.blogspot.be/

Okomentovat