18. října 2012

Miláčkové od Dermacolu

Počátkem týdne jsme oběhla DMka, abych se podívala na nová makronková tělová mléka od Baley. Po důkladném očichání a středně dlouhém rozmýšlení jsem nakonec oboje nechala v regálu. Voní opravdu nádherně, kupodivu nechemicky, ale i na mě moc sladce. Myslím, že by se mi z nich po týdnu používání zvedal kufr... Podobnou zkušenost mám s medovým tělovým máslem také od Baley, první měsíc čiré nadšení, pak jsme ho musela vyhodit. Škoda, ale nevadí, protože mezi novinkami se objevil i půllitrový krém s bambuckým máslem, pro který půjdu hned, jak dodělám jejich letní Afriku. 

Větší radost mi ale udělalo tohle: 


Kolem dermacolovských Aroma ritual brousím dlouho, ale teď je mají v prima akci za 45 korun, takže nebylo nad čím váhat. Z nabízených vůní nejvíc miluju pistácii a pomeranč v čokoládě, ostatní mi připadají takové... obyčejné sprcháčové. 
Pistáciový gel voní naprosto autenticky jako pistáciová zmrzlina, hebce, sladce a mazlivě. Není v tom cítit žádná chemie, jen čirá slast. 
Pomeranč v čokoládě je snad ještě lepší. Voní přesně jako čokopiškoty, nejraději bych si ho lila do pusy... když k němu čichám, sbíhají se mi sliny a cítím na jazyku rozplývající se Pims :D. Prostě nádhera, nádhera, nádhera!!!
Bohužel, jak bývá u sprcháčů zvykem, debužírujete si leda tak ve sprše, jakmile z ní vylezete, do deseti minut není na kůži cítit nic. Aspoň ne na té mojí, takže příště sáhnu spíš po tělových mlécích, ať si to voňavé nebe užívám o chvilku déle. 

2 komentářů:

Ilga řekl(a)...

S tou Baleou to mám podobně, měla jsem tu žlutou sadu - mají to být nějaké cukrové pusinky a citron nebo co? No a po delší době mi z toho bylo taky blbě:) Na Dermacol někdy mrknu, nalákala si mě:)

Unknown řekl(a)...

Dost možná to bylo ono, žluté, hrůza. Od té doby se držím jen středně mámivě vonících mlék :D

Okomentovat