18. září 2012

Řasenka Missha The style 4D


Na úvod říkám, že Missha nepatří z korejských značek k mým nejoblíbenějším. Nesouvisí to s kvalitou produktů, o těch nepochybuji, ale s dojmy. Prostě všechna ta zlatá nablýskaná elegance... vždycky si představím zazobanou namyšlenou matku hlavního hrdiny z korejského seriálu (kdyby si ji někdo neuměl představit, vypadá přesně jako ta ženská, co ji má Missha třeba na plakátě na BB cream. Je mrtvolně dokonalá, dobře vychovaná a bez perel by nevyšla z domu). Na mě je Missha prostě moc ladylike, takový Skin food žeru mnohem víc.

No ale člověk se musí občas obětovat (haha) a učinit povrchnosti zadost, takže i v mojí kosmetické taštičce se něco misshího najde. Momentálně se jedná o řasenku The style 4D a klidně vám vpálím přímo do očí, že je d.o.k.o.n.a.l.á. Ale nepředbíhejme.


Řasenka má objem 7 ml a balení je o dost vyšší a štíhlejší, než jsme zvyklí u nás. U nás jsem zvyklá na řasenky typu špalek, tahle je mnohem elegantnější a vyšší, je to taková řasenková modelka, úplně vidím, jak všechny kolegyně v kosmetické taštičce blednou závistí. 
Na balení ale svět nestojí, takže co nás čeká uvnitř? 
Kartáček je tenký a docela ničím nezajímavý. Udělalo mi radost, že nabírá tak akorát řasenky a nemusíte ho po každém vytáhnutí zběsile otírat od přebytečného produku, a také to, že se produkt nechytá na nožičku. Úplně maximálně nesnáším, když jsou ty nožičky u řasenek nebo u lesků celé omatlané hmotou. Bleh. Nožička je dost tvrdá (ne jako u některých řasenek, kdy mívám pocit, že je ten kartáček přidělanej snad na gumě) a zároveň se s ní dá hrozně pohodlně nalíčít. Vážně, tohle je snad nejpohodlnější řasenka co se týče použití, jakou jsem kdy měla.
A jak to vypadá na očích?



Plivat lásku a štěstí budu i v tomhle odstavci. Mám husté, ale hodně krátké řasy, takže u řasenek jdu primárně po prodloužení a občas i objemu. Tahle řasenka řasy nádherně pročeše a perfektně prodlouží, ale pořád v rámci přirozenosti. Dám si dvě vrsty a vypadám, jako bych měla svoje krásné řasy. Neslepuje se ani nežmolkovatí. (K tomu "neslepuje" - jednou jsem viděla kamarádku, jak si rozčesává slepené řasy špenlíkem. Já bych radši chodila s muříma nohama než si přiblížit k oku něco tak příšerně špičatého, jako je špendlík. U Misshy 4D style naštěstí nehrozí ani slepení ani špendlík, hurá!) Rychle ale zasychá, takže třetí vrstvu už většinou nestihnu, aniž bych si nadělala muří nohy. To mi ale neva, protože dvě moje potřeby pohodně pokryjí. Je ideální pro dámy, které jsou po přirozeném looku, slečny, které to chtějí dramatičtější nechť sáhnou jinde.
A co je nejlepší - neobtiskává se. Nejsem si jistá voděodolností, na netu jsem nic moc chytrého nenašla, ale voděodolná nejspíš nebude, protože se dá pohodlně odlíčit, s trochou snahy ji umyjete i čistou vodou. S vlhkostí si však poradí, nedrolí se, ani po celodenním nošení jsem nenašla náznak obtisku a dokonce přežila i asi čtyřhodinový odpolední spánek, kdy mě rozbolela hlava a musela jsem si jít lehnout (abyste si nemysleli, že chrápu v odpoledních hodinách běžně :D). Po probuzení byla řasenka jako čerstvá.


(Mimochodem, nejsem si jistá jaký je rozdíl mezi touhle a 3D style taky od Misshy. Hádám, že nejspíš v kartáčku. Stojí ale obě stejně, takže jsem sáhla po upgradu.)

Neříkám, že je to nejlepší řasenka na světě, ale rozhodně je to nejlepší řasenka za čtyři dolary. Na ebay se dá pořídit kolem šesti nebo sedmi dolarů i s poštovným, já ji kupovala na eshopu roserose, kde se poštovné počítalo zvlášť, takže samotný výrobek vyšel na $ 3,30. Když si vezmu, že za 80 korun u nás máte tak leda řasenku od Essence, která se obtiskne kde může, chce se mi sbalit si kufry a odstěhovat se do Koreje.

Momentálně mám v zásobě ještě jednu nerozbalenou řasenku od Skin foodu, kterou načnu, až tuhle dodělám, ale pokud nebude Skin food výrazně lepší, budu se vracet k téhle. Prostě řasenkové nadšení jak má být. :)

4 komentářů:

Evelin řekl(a)...

Podle toho popisu vypadá tahle řasenka naprosto dokonale - navic za ty penize!

dekola řekl(a)...

Teda! Pro mě je u řasenky hlavní kritérium aby se neobtiskávala a neopadávala, což mi z drogerky dělají všechny. Za ty peníze ji snad i vyzkouším, ale počkám si ještě na recenzi skin food :-)

Unknown řekl(a)...

Evelins: no právě, podle toho, co umí, by mi nebylo líto dát za ni kolem 15 babek .)
Dekola: to bude ale trvat dost dlouho, mně řasenky vydrží kolem půl roku a tu skinfoodí zatím nechci otevírat... ale pak recenze bude, to zas jo :)

Jája řekl(a)...

Koukám, že jsem dneska objevila další super blog. Líbí se mi, že se nebojíš objednávat ze zahraničí. Takových blogů je u nás stále málo. Jen tak dál. :)

Okomentovat